facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewoon lekker leven

Gewoon lekker leven

Info

Hypotheken, financiële planning, boekhouding, vermogensbeheer met Kennis, Passie en Plezier

Geschiedenis

Wat moet geld voor u doen? Deze vraag stelt All-Insure te Wemeldinge reeds jaren aan haar klanten en zij krijgen altijd hetzelfde antwoord:
''Geld moet zorgen dat wij gewoon lekker kunnen leven.''

All-Insure gelooft met hun unieke werkwijze hier een totaalinvulling aan te kunnen geven. Zij inspireren en coachen klanten om hun gewenste leven te ontdekken. Vervolgens zorgen zij, door hun begeleiding, dat ze dit leven kunnen blijven leven.

Adres: Dorpsplein 8, 4424CA Wemeldinge
Telefoonnummer: 0113 56 44 55
Stad: Wemeldinge
Route: Dorpsplein 8
Postcode: 4424CA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Al vele jaren ben ik nu klant van dit fijne bedrijf. Met de hulp en advies die ze mij gegeven hebben, ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Ze geven uitstekend advies over hypotheken en beleggingen en weten dit goed te koppelen aan je zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Daarnaast kun je ook goed terecht voor advies in de ontwikkeling van je startende onderneming. Vrienden en kennissen heb ik inmiddels ook al vaak verwezen naar Gewoon Lekker Leven, die naar mijn weten ook erg tevreden zijn.
Decennialang ben ik werkzaam geweest in een branche waarbij de positieve perceptie van een klant dé speerpunt was voor de bedrijfsvoering. Customer Delight was één van de middelen om dit in de praktijk te brengen. Customer Delight is het verrassen van een klant door zijn verwachtingen te overtreffen en zo een positieve emotionele reactie te creëren. Deze emotionele reactie leidt tot mond-op-mondreclame met als gevolg een hogere klanttevredenheid. De huidige actuele maatschappelijke ontwikkelingen inzake de schaalvergrotingen, etc. leiden tot verlies van betrokkenheid en nauwlettende aandacht richting de klant. Customer Delight krijgt geen of nauwelijks meer aandacht. Bij GewoonLekkerLeven wordt dit alles goed begrepen en wordt deze ontwikkeling niet toegelaten in hun bedrijfsvoering. Hun proactieve individuele klantbehandeling is hier een goed voorbeeld van. Boekhouding, vermogen, beleggingen, financiële planning, etc. De werkwijze van GewoonLekkerLeven is een welkome nieuwe aanpak in plaats van de hedendaagse onpersoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader dus !
Ik werkte met veel plezier in het onderwijs en zou pas na 48 dienstjaren er uit kunnen. Wil ik dit en zou ik dat wel halen ? Maar ik wil ook nog wel gewoon lekker blijven leven ! Via , via hoorde ik van jullie bedrijf en heb toen advies gevraagd. Bedankt Pieter en Sander voor jullie meedenken en het uitzoeken of dat voor mij ook mogelijk was. En ja hoor, ik ben nu al eerder gestopt ga nog wel zo nu en dan helpen op school Ik dacht dat jullie er alleen voor bedrijven waren, maar ook geven jullie advies op maat aan particulieren. Super blij ben ik dat jullie mij hierbij geholpen hebben. En met vragen kan ik nog steeds bij “ Gewoon Lekker Leven “ terecht.
Super blij met de hulp en alle inzichten die wij hebben gekregen voor ons bedrijf en voor onze nieuwe hypotheek voor onze nieuwe woning. Zeer kundig en een prettige persoonlijke benadering. Dit bedrijf gaat echt voor de gestelde doelen! Nogmaals super bedankt mocht het nog eens nodig zijn komen wij zeker terug !
Blij verrast met de samenwerking met Gewoon Lekker Leven.... proactief, gedreven en uitdagend zijn kenmerkend in hun aanpak. Dit is wat je wil als ondernemer!
Prachtig bedrijf, geweldig team. Persoonlijke aandacht. We brengen al onze zaken onder bij Gewoon lekker leven en dat geeft veel rust.
Wat een geweldige groep gemotiveerde vakmannen. Ik heb mijn gehele boekhoudprogramma, vermogen beheer, en testament bij hun geregeld.
Wij komen al een aantal jaar bij Gewoon Lekker Leven voor boekhouding en zakelijke coaching. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en de communicatie. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid