facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewoon jij en ik

Gewoon jij en ik
"Bij een energetische behandeling kijk ik, voel ik wat jij nodig hebt. Je kunt zowel liggend op een behandeltafel als zittend op een stoel behandeld worden.De duur van een behandeling is ongeveer 60 minuten. Tijdens de eerste afspraak hebben we eerst een intakegesprek en aansluitend een eerste behandeling. Het totale consult zal dan maximaal 90 minuten duren.Door toepassing van energetische therapie zijn tal van klachten met goede resultaten te behandelen. De resultaten zijn afhankelijk van:De aard van de klachtDe duur van de klachtDe individuele gevoeligheid voor de therapieEnergetische therapie richt zich op het herstellen en bevorderen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam."
Adres:
Telefoonnummer: 0648705086
Stad: Zeeland


Recensies
Afgelopen vrijdagochtend een ademsessie gehad bij Sandra. Het was een fijne en mooie ervaring die meer losmaakte dan ik van te voren had gedacht. Dank je wel Sandra voor de tijd, warmte en veiligheid die je me bood. Ik kom zeker nog eens terug.
Was een fijne lekkere massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid