facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gewoon An

gewoon An

Info

Ik ben Annelinde, maar zeg maar gewoon An. Ik geloof dat de wereld een betere plek wordt als iedereen kan leven vanuit zijn volle potencieel.

Geschiedenis

Ik ben Annelinde, maar zeg maar gewoon An.

Ik geloof ik een wereld waarbij meer mensen leven vanuit hun volle potentieel, een wereld dus waarbij persoonlijke ontwikkeling net zo gewoon is als het leren van wiskunde of de Nederlandse taal. En of ik nu iemand coach, een training geef of zelf schrijf over mijn persoonlijke ontwikkeling, alles staat in het teken van die wereld.

Adres: Nude 2, 6702DL Wageningen
Telefoonnummer: 0653526978
Stad: Wageningen
Route: Nude 2
Postcode: 6702DL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medium Nicole Rintjema Medium Nicole Rintjema 1 km Hulp bij levensvragen door contact te maken met gidsen of overledenen.
KenKon, Integral Life and Training Centre KenKon, Integral Life and Training Centre 2 km Goede school met fijne leraren. Er heerst een goede sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid