facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewichtsconsulente Monique - Expert Hormonen, Gezondheid & Voedingsklachten

Gewichtsconsulente Monique - Expert Hormonen, Gezondheid & Voedingsklachten

Info

Het is mijn missie om jou te helpen ontdekken wat voeding kan betekenen voor je gewicht, hormoonbalans, energie, gezondheid, gemoedstoestand en welzijn!

Geschiedenis

Mijn naam is Monique van Loon. Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en voeding. Na jaren gewerkt te hebben als apothekers- en doktersassistente en als zelfstandig groepslesdocent ben ik in 2007 gestart met mijn praktijk aan huis als gediplomeerd gewichtsconsulente. Om mijn klanten optimaal te kunnen motiveren en begeleiden heb ik in 2012 een opleiding gezondheidscoach gevolgd. In 2013 heb ik mijn kennis aangevuld met de opleiding orthomoleculair gewichtsconsulent. Hierna heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gedaan.

Naast mijn werkzaamheden als gewichtsconsulente en groepslesdocent ben ik werkzaam als docent op de opleiding gewichtsconsulente van Kosmeoo Health.

Wil jij van je overgewicht af?



Graag zet ik mijn kennis en ruime ervaring, maar vooral ook mijn passie en enthousiasme in om jou naar je gewenste doel te begeleiden!



Door mijn ervaring van de afgelopen jaren ben ik er van overtuigd geraakt dat er meer aan de hand kan zijn waardoor het soms niet goed lukt om af te vallen. Bij minstens de helft van de mensen met overgewicht heeft dit een lichamelijke oorzaak. Door mijn opleiding orthomoleculair gewichtsconsulent ben ik in staat om deze oorzaken te herkennen en te begeleiden. Een goede behandeling begint daarom met een juiste diagnose. Door middel van een symptoomanalyse en onderzoeken ben ik in staat om deze vast te stellen.

Steeds meer ben ik er van overtuigd geraakt dat de basis van een goede gezondheid ligt in natuurlijke, onbewerkte voeding.


Mijn gewichtsbegeleiding is een persoonlijk, op de klant afgestemd traject. tijdens de kennismaking bespreken we welke manier van afvallen het best bij jou past.


Adres: Concordialaan 145b, 4871 ZA Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0646763931
Stad: Etten-Leur
Route: Concordialaan 145b
Postcode: 4871 ZA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Michiel S. Michiel S. 673 meter Als Orthomoleculair suppletie adviseur & Voedingsdeskundige help ik mensen op weg naa...
Voedingscoach Mireille Voedingscoach Mireille 1 km PowerSlim coach in Etten-Leur en in Oudenbosch. Koolhydraatarm afvallen en op gewicht...
Levengewicht afslankcoach Levengewicht afslankcoach 2 km gewichtsconsulente en diëtiste i.o. in Etten-Leur gespecialiseerd in begeleiding van ...
Diëtist Miranda Diëtist Miranda 2 km Zelfstandig onderneemster, diëtist
STERKoaching STERKoaching 4 km Praktijk voor vitaliteits coaching; mensen motiveren om zowel geestelijk als lichamel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid