facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewichtsconsulente HS Voedingsadvies & Coaching

Gewichtsconsulente HS Voedingsadvies & Coaching

Info

Advisering, begeleiding en coaching van volwassenen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon.

Geschiedenis

Advisering, begeleiding en coaching van volwassenen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon.Gespecialiseerd in emotie-eten en het proces van gedragsverandering hierbij. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Adres: Buitenlust 58, 9611 SC Sappemeer Noord, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0629271547
Stad: Sappemeer Noord
Route: Buitenlust 58
Postcode: 9611 SC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heleen is een fantastische voedingsconsulente ! We hebben op een andere manier leren genieten van eten. Dankzij haar aanpak hebben we goede resultaten gehaald zelfs beter dan verwacht, hebben we geen zin om terug te keren naar onze oude eetgewoonten en hebben we geleerd wat goed is voor ons lichaam. Mijn man is door zijn gewichtsverlies verlost van zijn hoge bloeddruk. Onze bloedwaarden zijn beter dan tientallen jaren geleden. Echt een aanrader !!!
Heleen is een TOP voedingsconsulente! Met humor en veel passie voor haar job krijgt ze "de klant" waar ze wil en mét een super eindresultaat. Ik ben alvast heel tevreden! Geen dieet, maar een nieuwe levensstijl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid