facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewichtsconsulente Gedi Kerkstra

Gewichtsconsulente Gedi Kerkstra
"M.R.S. Oudwoude, Multi reiniging service Oudwoude.Onze diensten bestaan uit Schoorsteenvegen, Ongediertebestrijding en Ventilatie systemen reinigen. Begin Oktober 2020 hebben wij een showroom geopend op de Foarwei 1A in Oudwoude. Wij kunnen alle soorten kachels bestellen en aansluiten, wij verzorgen het complete plaatje. Ook kunnen wij in bestaande kanalen een Flexibel RVS Kanaal aanleggen.Voor alle ventilatie systemen bent u bij M.R.S. Oudwoude op het juiste adres. Wij reinigen WTW Units en Mechanische ventilatie systemen voor zowel bedrijven als voor particulier.Ongediertebestrijding:Mieren, Wespen, Houtworm/Boktor, Muizen, Ratten, Papiervisjes/Zilvervisjes, Bedwants, Vliegen, Slakken en Spinnen.-0511-401027."
Adres: Foarwei, 1a, 9294kc Oudwoude
Telefoonnummer: 06-12750763
Stad: Oudwoude
Route: Foarwei, 1a
Postcode: 9294kc


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Door fouten van M.R.S. Is mijn schoorsteen m.i. niet echt goed geveegt. 2x een veger geweest, de eerste durfde het dak niet op toen het van beneden naar boven niet lukte , omdat hij niet het goede materiaal had. De tweede had ook niet het goede materiaal bij zich, is zonder succes eerst ook beneden bezig geweest, en is toen naar boven gegaan. M.R.S. vraagt om een beoordeling en kreeg deze. Ze hebben mij uit hun klanten bestand verwijderd, zonder een gesprek met mij.
Hét adres voor snelle en perfecte service voor de bestrijding van ondermeer wespen. Binnen 24 uur ter plaatse, grondige aanpak en uitleg. Meer dan prima prijs-kwaliteit verhouding. Topadres.
Zondags gebeld. Maandag kwamen ze gelijk om het wespennest te verdelgen. Hij ontdekte een tweede nest die ook werd verdelgd. Vriendelijke en nette afhandeling met garantie.
Ik wilde graag mijn oude houtkachel geplaatst in mijn nieuwe woning. Ik ging te rade bij M.R.S. Oudwoude of dat wel kon. Na eerst een grondig onderzoek, zowel vanaf het dak bij de schoorsteen als het aansluitpunt in de huiskamer, leek dit te kunnen. Slechts een paar dagen later werd mijn houtkachel in een ochtend geplaatst. Een nieuw flexibel rookkanaal werd geplaatst, de aansluitingen vakkundig aangelegd en ter plekke werden oplossingen bedacht voor bijvoorbeeld een verbindende aansluiting op de diameter van de uitgang van de kachel op de net iets afwijkende diameter van het bestaande kanaal. 's Avonds kon ik genieten van de warmte en de gezelligheid van de kachel. Vakkundig werk en snelle plaatsing.
Hebben netjes en vakkundig onze schoorsteen geveegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid