facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gewicht-coach.nl

gewicht-coach.nl

Info

Persoonlijke begeleiding voor kinderen en volwassenen, die op een actieve manier iets willen doen aan hun overgewicht of het verbeteren van hun leefstijl.

Geschiedenis

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Diëten zijn op lange termijn moeilijk vol te houden. Als je met diëten stopt, zit daarna meestal weer snel op het oude gewicht, of is zelfs zwaarder dan voorheen. Bij Gewicht-coach Nederland krijg je persoonlijk en deskundig advisering over gezonde voeding volgens de Schijf van Vijf en de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je krijgt geen ingewikkelde diëten of menu’s met recepten die je niet lekker vindt. Samen met jou wordt er gekeken naar je voeding en je voorkeuren. Op deze wijze is afvallen minder moeilijk en is het resultaat blijvend.



"Begeleiding bij afvallen I Voedingsadvies I Gezond en slank door de overgang."
Adres: Dorpsstraat 19, 3632AP Loenen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0615417718
Stad: Loenen
Route: Dorpsstraat 19
Postcode: 3632AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid