facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gevelwerken Pedro

Gevelwerken Pedro

Info

Voor al uw voegwerken, impregneren, uitkappen- en reinigen van uw gevels, maar ook voor het plaatsen van steenstrippen en isolatieplaten.

Adres: Ketelbutersdreef 3, 6216 PC Maastricht
Telefoonnummer: 31625423046
Stad: Maastricht
Route: Ketelbutersdreef 3
Postcode: 6216 PC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Serviceburo Zuid Serviceburo Zuid 3 km Toffe club. Harde werkers! Prima werk afgeleverd!
JiGo Grondwerken/Terrassement JiGo Grondwerken/Terrassement 4 km Voor al uw grond en sloopwerken.
Bouwservice P. Coenen Bouwservice P. Coenen 5 km all round
Bouwbedrijf Lemmens Bouwbedrijf Lemmens 6 km Prima bedrijf waar vakmanschap en afspraken nakomen hoog in het vaandel staan.
Pronas-Klus Pronas-Klus 155 km
Recensies
Geweldige service, ondanks de drukte toch de tijd nemen om te komen opmeten en plaatsen. Veel sneller dan verwacht. Monteurs zijn echte vakmensen, kleine aanpassingen aan de railing van balkon worden vakkundig afgewerkt. En dat alles voor een zeer goede prijs
Heden op zeer korte termijn het nieuwe doek geleverd gekregen. Alles is naar wens door deze 2 monteurs gemonteerd. Gehele proces vanaf begin bij opmeten door Pedro tot montage een wel verdiende chapeau voor dit team. Uitstekende prijs/kwaliteit.
Pedro Kuijpers heeft bij ons een solar systeem geinstalleerd op een 'bestaand' rolluik. Ze hebben geweldig goed werk geleverd! Netjes en snel gewerkt, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Complimenten!
Vandaag de professionals van Pedro Kuijpers rolluiken/zonwering aan huis gehad voor het leveren en monteren van de door ons bestelde design rolluiken. Ik mag zeggen dat we enthousiast zijn over het resultaat, de kwaliteit van montage en het vakmanschap. Ik kan dan ook een ieder deze professionals aanbevelen. TOP TOP & TOP
Ik heb al meerdere zonnewering bedrijven over de vloer gehad maar deze springt er echt bovenuit, zeer klantvriendelijk en werken tot aan perfectie toe. zeker een aanrader!
Zeer vriendelijk heer die Pedro. Komt zelf inmeten, heeft tijd voor een praatje. Komt zijn afspraken na en levert op tijd kunnen andere nog wat van leren. De monteurs zijn vriendelijk, leveren goed werk en hebben zelfs 2 extra rolluiken voor ons afgesteld. En dat voor die prijs. Service gerichte vakmensen, zeker weten! Bedankt heren!
2 jaar geleden het hele huis laten voorzien van rolluiken. Toen was de service uitstekend en alles goed geregeld. 2 jaar later is er iets stuk. Ja sorry mevr. We hebben geen monteur. Beschikbaar dus u komt op een wachtlijst, op een overigens heel vervelend toontje aan de telefoon. En anders moet u maar een ander bedrijf bellen. Erg jammer. Ga toch maar ergens anders waar ik wel service krijg.
stroomuitval gehad in mijn winkel, rolluik ging dus niet meer open waardoor ik de winkel niet kon openen. Pedro Kuijpers rolluiken en zonweringen gebeld met dit verhaal en binnen 10 minuten waren de monteurs er om het rolluik te openen. John, Dylano en Pedro bedankt voor de super snelle service! wat een top bedrijf.
In 2005 voor 6000 euro rolluiken laten plaatsen. Dit jaar 2017 al 3 keer gebeld voor het verrichten van een relatief kleine reparatie. Antwoord: "wij nemen contact met u op als we een monteur beschikbaar hebben." Niet dus. Maar ja, hier maak je natuurlijk ook geen grote winst op. Erg jammer!
Zeer tevreden met het afgeleverde werk, de sunscreens hangen er prachtig bij. Eerlijk en professioneel advies gekregen van te voren Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid