facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geveke verlichting

Geveke verlichting

Info

Geveke verlichting in winkelcentrum Koperwiek Capelle a/d Ijssel



"Verlichting Rotterdam"
Adres: Koperwiek57, 2903AD Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-4503300
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Koperwiek57
Postcode: 2903AD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lampenwinkel Rotterdam, Verlichting Alexandrium, Geveke hanglampen, Van den Heuvel Verlichting, Verlichting winkel Zuid Holland, Verlichting Rotterdam Spaanse Polder, Van den Heuvel Verlichting Heerlen, Lampenwinkel Rotterdam Coolsingel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flashpatterns.nl Flashpatterns.nl 2 km Snel en duidelijk antwoord op vragen van mij, inclusief goede alternatieven. Ook de b...
112signal Nederland & Flashpatterns Nederland 112signal Nederland & Flashpatterns Nederlan... 2 km Hallo en welkom op 112signal onderdeel van Flashpatterns Nederland Op onze web pagin...
Recensies
Mooie lampen winkel met enthousiaste eigenaren, erg leuk geholpen en gelaagd.
Fantastische zaak, geweldige mensen die verstand van zaken hebben en nog de tijd voor je nemen , ouderwetse service waar vind je dat nog als wij iets op het gebied van verlichting nodig hebben hoeven we niet te zoeken wij gaan naar Geveke capelle.
Mooie zaak met goede lampen. Je wordt goed geholpen en zijn erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
Nette zaak met super beleefd personeel. Altijd staan ze je vriendelijk te woord en niets is te gek. Juiste mensen en ze verstaan hun vak. Ik kom hier zeker terug.
Leuke zaak met groot assortiment en ook opmaat gemaakte lampenkappen zijn mogelijk. Hier wordt er nog echt met je meegedacht. Kortom top!
Geveke lampen vroeger op het winkelcentrum IJsselmonde al 50 jaar klant. Nu een winkel met moderne uitstraling in Capelle aan de IJsel, maar wel met de ouderwetse service. hier 2 stuks de Fan 5 gekocht en laten instaleren Perfect stille ventilators zonder die ronddraaiende wieken Geveke bedankt voor de service en uitleg. NU 8maanden later een van deze fantastische ventilators werkt niet helemaal zoals het hoort Dus voor controle naar de Winkel in Capelle a/d IJssel en kreeg een totaal nieuwe fan WAT EEN OUDERWETSE SERVICE IS DATNOG.
Vandaag geweest om 2 dimmers van 2 lampen te laten vervangen. Keurig en direct geholpen. Werd direct ter plekke gedaan. Zeer vriendelijke mensen. Daarnaast ook hele mooie lampen. Daarvoor kom ik vast ook nog een keer terug.
Winkel waar je nog echte service krijgt.
Zeer fijne zaak, echt nog een familie bedrijf en dat merk je aan alles. Persoonlijk contact en advies en ze nemen de moeite voor je als er iets opgezocht en besteld moet worden. Het is geen grote zaak als je naar de vierkante meters kijkt maar hun collectie is groter en beter doordacht dan de meeste andere zaken.
Super winkel op het gebied van lampen, lampenkappen e.d.. Gezellig en kundig personeel en niets is hun te veel. En niet te vergeten een leuk en uitgebreid assortiment. Voor ieder probleem een oplossing!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Geveke verlichting met het openbaar vervoer


Capelle aan den IJssel, Capelle Centrum 170 meter
C
Capelle a/d IJssel, Kerklaan 200 meter
383
Capelle a/d IJssel, Kerklaan 210 meter
383
Capelle ad IJssel, Kerklaan 210 meter
607
Capelle ad IJssel, Kerklaan 210 meter
607

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid