facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geuzenstaete

Geuzenstaete

Info

Een full service business center, waar ondernemers aan ondernemen toekomen

Geschiedenis

Op 21 juni 2001 is Business Center Geuzenstaete officieel geopend voor het bedrijfsleven, na een voorbereiding van 2 jaar. Uniek was destijds het concept dat elke ondernemer zelf zijn huurtermijn kon bepalen. Uiteraard kan dit nog steeds, maar zijn in de loop der tijd ook de dagkantoren/spreekkamers beschikbaar gesteld en de faciliteiten uitgebreid. Ideaal voor ondernemers die vanuit huis werken, maar toch graag relaties willen ontvangen in een zakelijke omgeving. Daarbij hebben zij tevens de beschikking over de diensten en faciliteiten die door de medewerkers van de receptie worden geleverd. Dit begint al met ontvangst van de gasten en begeleiden naar de kantoor- spreekkamers. Het aanbieden van een kopje koffie, het beantwoorden of ontvangen van telefonische berichten, het maken van een kopietje, het verzorgen en frankeren van de post of het regelen van een lunch! Alles is mogelijk, om de ondernemer zoveel mogelijk van dienst te zijn, waardoor deze zich kan richten op zijn relaties en activiteiten.

Inmiddels is bekend dat ruim 60% van de huidige huurders vanaf het eerste uur zijn gevestigd in Geuzenstaete. De bedrijven die zijn gevestigd in Geuzenstaete, bewegen zich op totaal verschillende markten. Ze hebben echter één ding gemeen: ze zijn bijzonder te spreken over het Business Center dat alle faciliteiten biedt, die een moderne ondernemer zich kan wensen. Zorgeloos kunnen ondernemen zonder zich druk hoeven te maken over allerlei randverschijnselen. Huurders van Geuzenstaete kunnen adhoc beschikken over extra (tijdelijke) kantoorruimte- spreekkamer of vergaderruimte met of zonder het huren van audiovisuele apparatuur of overige diensten. Het algemeen gevoel is dan ook dat de ondernemers in Geuzenstaete echt aan ondernemen toekomen.

Ook u bent als ondernemer van harte welkom in Geuzenstaete en laat u vrijblijvend informeren over onze dienstverlening, die u veel tijd en geld kunnen besparen!

Business Center Geuzenstaete, ontzorgt ondernemers

Adres: Krammer 8, 3232 HE Brielle
Telefoonnummer: 0181-470444
Stad: Brielle
Route: Krammer 8
Postcode: 3232 HE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Mooi klantvriendelijk gebouw en personeel
Kon maar een klein gedeelte van het complex zien. De VvE waar ik deel van uitmaak had één #vergaderzaal gereserveerd voor ons. Ziet er keurig netjes #verzorgd uit. #anderhalve meter afstand was heel makkelijk aan te houden aan onderlinge afstand. Er was ook een #lift waarvan ik zeer dankbaar gebruik heb gemaakt omdat ik #slecht ter been ben. Positief verrast over dit complex. Aanrader voor vergaderingen en bijeenkomsten
We huren nu al weer een paar maanden een aantal kantoren hier, dit ivm tijdelijk niet kunnen gebruiken van ons "echte" kantoor. Nog steeds dik tevreden, mooie ruimtes, vergaderkamers flexibel te bespreken, lekkere lunch, mooie daktuin, etc. Maar het beste van alles is toch wel de service van het team, dat wordt hier echt met een hele grote S geschreven. Toplocatie.
Gebruik gemaakt van een vergaderzaal op deze locatie. Je mag er niet met koffie over de gang lopen, hier wordt op gelet die daar speciaal voor lijkt te patrouilleren. Het rookterras is gesloten, roken bij de voordeur mag niet. Hier moet 15 meter afstand in acht worden genomen en volgens de receptie word dit in de gaten gehouden met camera's. Op het toilet hangt een A-4 tje met handenwas instructies. Je wordt hier behandeld als een kind. De lunch was prima, alleen jammer dat de soep overduidelijk oplossoep was terwijl het een kleine moeite is om een goede verse soep te serveren. Wat een ballentent.
Geweldige locatie voor vergaderingen en flexibele werkplekken. Zeer complete service pakket. Ook prima plek voor borrels en presentaties.
Mooi gebouw, opgesplitst in diverse ruimten voor bedrijven. Multifunctioneel
Fantastische man, dhr Kreukniet. Vertelt eerlijk wat je kan verwachten, neemt geen blad voor de mond, en je voelt je meteen op je gemak.
Heel fijne werk- en vergaderlocatie. Alles prima geregeld, goede service/gastvrij. Wil eigenlijk niet meer naar ons eigen kantoor :-
Hier geweest voor CP coaching voor herintreding,is gelukt zeer goed en vriendelijk geholpen
Als pakketpunt super handig en vriendelijke medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid