facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GEUKEN RIJWIELEN

GEUKEN RIJWIELEN

Info

Geuken Rijwielen is sinds 1993 een rijwielhandelaar die gespecialiseerd is in het verkopen en repareren van alle soorten en merken fietsen en E-bikes.

Geschiedenis

Dealer van: Sparta, Gazelle, Batavus, Cortina, RIH, Alpina, Loekie, Kickbike, Flowfitness, XLC, Kruitbosch.

Nieuwe fietsen worden, indien gewenst, aan huis afgeleverd. Na aankoop is er de mogelijkheid om deze nieuwe fietsen na drie maand gratis 1 keer na te laten kijken. (2e beurt tegen gereduceerd tarief).

Naast gewone fietsen bevat het assortiment ook elektrische fietsen. U kunt altijd langskomen voor een goed advies en hulp bij uw keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse demofietsen van verschillende merken aanwezig waarop u een testrit kunt maken!

Adres: Papierbaan 2e, 9672BH Winschoten
Telefoonnummer: 0597430050
Stad: Winschoten
Route: Papierbaan 2e
Postcode: 9672BH



op zoek naar gerelateerd: 2e hands fietsen Winschoten, Fietsenwinkel Winschoten, Elektrische fiets huren Winschoten, Mulder Winschoten fietsen, Fiets huren Veendam, Meijer Fietsen Veendam openingstijden, Sulter Winschoten
Recensies
ik heb mijn e bike bij geuken gekocht, en later is geuken over genomen door meijer de fiets specialist. de personeel die eerder bij geuken werken deden zijn toen over genomen door meijer de fiets specialist. de personeel staat altijd jou te woord en altijd vriendelijk. goede servers het enigste min puntjes zijn. de Hooge prijzen als er repartie aan je fiets moet gebeuren. en dan niet te vergeten de onderdelen die nog moeten vervangen en niet altijd direct de prijsopgaven willen noemen, mocht je fiets dan even achter laten dan krijg minder waardige fiets mee als leen fiets. je breng een e bike en krijgt af getrapte kinderen fiets voor terug, i.v.p het zelfde fiets waarde. als eenmaal e bike bent gewend dan gewone fiets. voor het rest is prime fietsen zaak.
Vandaag hier een nieuwe fiets voor onze dochter gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Fiets is zelfs direct klaargemaakt zodat onze dochter er dezelfde dag nog trots op kon wegrijden. Prima service!
Vandaag2 fietsen voor een beurt gebracht. 2 x E bike. Kosten vooraf was € 65,00 per fiets. Beiden fietsen zijn voorzien van hydraulische remmen. Hadden ze ontlucht en wat olie bijgevuld. Kosten €25,00 per fiets. BELACHELIJK. Dus . . . geen 2 x € 65,00 betaald maar 2 x € 90,00. BELACHELIJKE service.
Een zaak met een geweldige service en vriendelijk personeel.
Fiets heen gebracht ivm een lekke band. Kon prima, dag later opgehaald. Blijkt achteraf dat de heren geen banden plakken en standaard de gehele binnenband vervangen - de binnenband was nog in prima conditie maar vooruit. Nieuw bandje kost 7-8e. Blijkt alles bij elkaar meer dan 32e te kosten. Toen ik vroeg hoe dat tot stand kwam werd er ietwat arrogant gereageerd met dat ik het anders "zelf maar moest plakken en vervolgens alsnog bij hen aan zou kloppen". Op mijn vraag hoe lang ze er mee bezig waren geweest 30 min en vervolgens dat ik vond dat ze zichzelf een vrij riant uurloon rekenden van wel 50e, werd vrolijk verteld dat ze een uurloon van 60e in rekening brachten. Werkelijk absurde prijzen en personeel wat vriendelijk overkomt totdat je vraagtekens stelt bij de rekening.
Herkende mijn fiets na onderhoud niet meer terug. Geweldig! Liefdevol vakmanschap tegen een zeer schappelijke prijs.
Onze vriend werkt er weer. Fijn om hem daar weer te zien. En goed advies gegeven. Trots heb ik zijn advies opgevolgd en het hem nog laten zien. Super zegt hij en nu veel veilige kilometers. Komt goed Tjerrie
Super snel en goed geholpen!
Prima service. Realistisch. Weet waar ie het over heeft. Als zij foutje maken geven ze dat gewoon toe en draaien er niet omheen. Dat verwachten ze ook van hun klant. Al weer jaren blij met onze Flyer die net beurt gehad heeft.
Een zaak waar ik nooit weer een nieuwe fiets of onderdelen ga kopen. Ze kunnen je niet normaal te woord staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid