facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get Styled Hair&Visagie-Wellness

Get Styled  Hair&Visagie-Wellness

Info

"Get Styled" is een jong creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in gezichtsbepalende visagie&hairstyling - Wellness!

Geschiedenis

Hairstyling by Get Styled!
De basis voor een goede coupe start met gezond en glanzend haar. Voor ieder haartype of haarconditie is er een verzorgingslijn, ons aanbod is divers, zodat we voor ieder haartype of 'haarwens' een goed advies kunnen geven . Get Styled werkt met: Alfaparf Milano , CHI , Keune , Alterego Italy en Kardashian Beauty.
DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!
De juiste coupe en styling kan ervoor zorgen dat je eigen persoonlijke en mooie kenmerken er nóg meer uit kunt laten komen! Dat is ons streven!
Met de juiste tools én stylingproducten binnen handbereik, zit je haar snel en perfect in model. Wij werken daarom o.a. met de tools van “CHI”. Een professionele föhn of stijl/krultang maken het stylen van het haar gemakkelijker en voorkomen onnodige beschadiging aan je haar. Twijfel je welke 'tool' geschikt is voor jouw haar of hoe je het thuis het beste kunt stylen? Onze stylisten kunnen je hierin vrijblijvend adviseren!

VISAGIE by Get Styled

Touch up!
Onze stylisten en visagisten geven je graag een “ Touch Up ” na je behandeling bij ons in de salon. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld laten zien welke nieuwe looks er per seizoen zijn en hoe je dit bij jezelf kunt toepassen. Het effect van het gebruik van een concealer of hoe je het beste een poeder kunt aanbrengen etc.
Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft 'hangen' in dezelfde manier van het gebruik van je cosmetica producten.

Visagie
Bij Get Styled kun je je uiteraard ook helemaal laten opmaken voor een feestje o.i.d. door een van onze visagistes. Zij brengen bij jou een passende make-up aan voor de gelegenheid en geven daarbij ook kleine adviezen. Bijvoorbeeld: Wat staat het beste bij je huidskleur/type en geven aan welke trends voor jou geschikt zijn.

Workshop

Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal 'looks' die iedereen mooi staan, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt. In de make-up workshops geven we advies en de juiste tips & tricks die geschikt zijn voor jouw gezichtvorm, kleur ogen en stijl.
Dit kan zijn een natuurlijke make-up, party-look . We zorgen dat erin de workshop advies op maat gegeven wordt en passend bij jouw wensen.


Eyebrows
Wenkbrauwen communiceren de emoties in je gezicht. Daarom moet een wenkbrauw passen bij jouw unieke gezichtsvorm en vooral je persoonlijkheid uitbalanceren. Benieuwd naar de perfecte wenkbrauw voor jou? Boek dan een eyebrow-treatment in de Eyebrowbar

Adres: Koningin Julianastraat 18, 3648 Wilnis
Telefoonnummer: 0297283132
Stad: Wilnis
Route: Koningin Julianastraat 18
Postcode: 3648


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty-lounge Bellissimo Beauty-lounge Bellissimo 86 meter Altijd een verademing als ik er ben geweest. Ik krijg altijd een behandeling op maat ...
Marleen's Hairdesign Marleen's Hairdesign 140 meter Marleen's Hairdesign voor professionele haarverzorging bij u aan huis! 06 51 72 19 6...
K S Kapster Beauty&hair K S Kapster Beauty&hair 731 meter Kobieta, matka, zona oraz fryzjerka z wieloletnim doswiadczeniem, ktora w swoja prac...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid