facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get in shape Ravenstein

Get in shape Ravenstein

Info

Sportschool / Gezondheids centrum

Geschiedenis

Sportschool GET IN SHAPE is een gezellige sportschool voor jong & oud. Bij ons kunt u terecht in betrekking tot alles op het gebied van fitness & lifestyle.

Wij geven onze klanten een zo eerlijk mogelijk advies op het gebied van training en voeding. Degenen die al weten wat ze willen en hoe ze dat aan moeten pakken hebben bij ons alle mogelijkheden om hun doelen na te streven. Weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag op weg.

Adres: 't kolkske 9, 5371 MX Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0630012879
Stad: Ravenstein
Route: 't kolkske 9
Postcode: 5371 MX



op zoek naar gerelateerd: Pilates Ravenstein, Yoga Ravenstein, Get in SHAPE Instagram, Basic-Fit, Sportschool Schaijk, Sportschool Oss, Fitness4all, Sporten Berghem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cloudzclub Sports Cloudzclub Sports 108 meter Indoor bootcamp, fitness en crosscamp plezier & hard werken kunnen prima hand in hand...
Cloudzclub Sports Cloudzclub Sports 108 meter "‍‍- Outdoor Bootcamp- Personal Training‍- Sustainable Lifestyles"
Recensies
Moderne sportschool, fanatieke eigenaar. Is erg vaak aanwezig om praatjes te maken met sporters en is druk bezig met aanpassingen in de sportschool. Klein, maar gezellig en alles wat je nodig hebt. Grote korting voor studenten!!
Een super gym als je het mij vraagt. eigenaar Joep doet er alles aan om zijn fitness school de beste te maken. Ook krijg ik super begeleiding bij de oefeningen die ik uit voer. zijn stagiairs zijn ook echte toppers!
LET OP! Bij afsluiting jaar abbonement wordt er de eerste maand twee maal een afschrijving gedaan, waardoor u uiteindelijk na een jaar 13 maanden betaald in plaats van 12 maanden. De 13e maand is men vervolgens niet bereid terug te storten.
Super fijne sportschool en fijne ondersteuning! Zeer aan te raden als u rustig wilt sporten
Ik ga nu al zo’n 7 jaar naar deze sportschool. Relatief kleine sportschool tov bijvoorbeeld een Basic Fit, maar daardoor ook veel persoonlijker. In 2017 nam de huidige eigenaar Joep de sportschool over van de vorige eigenaresse. Inmiddels woon ik niet meer in het naastgelegen dorp waar ze geen sportschool hebben, en ik daarom naar deze sportschool ging, maar in een groter dorp wat verderop met meerdere sportscholen. Overwogen om naar een andere sportschool te gaan, maar ik voel mij zo prettig bij deze sportschool dat ik het er voor over heb om wat extra kilometers te rijden.
Eigenaar zit liever voor de buis GTST te kijken dan dat hij zelf aanwezig is in de sportschool, tevens duur abonnement, voor veelal verouderde en slecht onderhouden apparaten met handvaten waarvan je handen komende 2 dagen kunt wassen. Tijden waarbinnen de zaak open is, is niet meer van deze tijd. Eigenaar is ook niet vies om zijn mooie leventje online te "showen" mede op instagram, aan de hand van gekochte volgers en likes weet meneer het mooier te maken dan het alleemaal is, wie hou je voor de gek?. Oprechte review, sportschool stond goed aangeschreven door overige review ik neem aan dat die door familie en vrienden geschreven zijn, te mooi om waard de zijn.
Toegankelijke een overzichtelijke sportschool. De sportschool is tevens schoon en er heerst altijd een gezellige sfeer. Begeleiding en lessen van het personeel zijn uitstekend!
De beste en gezelligste gym die er is. Iedereen is goed voor elkaar en helpt elkaar. Zeker een aanrader als je nog opzoekt bent naar een gezellige gym
Enorm gezellige en vooral toegankelijke sportschool! Zowel jong en oud is welkom en kunnen terecht om te sporten op apparaten of deelnemen aan de verschillende groepslessen. Apparatuur en ruimtes zijn heel schoon en worden goed bijgehouden. Bij Joep kun je terecht voor persoonlijke begeleiding, personal training, voedingsschema’s en trainingsschema’s. Boven de sportschool is een grote zaal waar doordeweeks groepslessen plaatsvinden, maar in het weekend is hier zelfs de mogelijkheid tot het houden van feesten/partijen/bijeenkomsten/etc. Top service en fijn personeel!
Hele fijne sportschool. Het is een relatief kleine sportschool, maar er is alles te vinden voor zowel de beginnende al ervaren sporter. Daarnaast is er een ruime keuze aan groepslessen en met mooi weer zelfs de mogelijkheid om buiten te sporten. De eigenaar Joep is zeer attent en behulpzaam en geeft graag wat tips voor het verbeteren van je workout. Deze gemoedelijke sportschool is echt een vooruitgang vergeleken met de Basic-Fit wat ik altijd als zeer onpersoonlijk ervaren heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid