facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get In Motion

Get In Motion

Info

GIM biedt originele 'Pilates based' groepslessen, Powerwalking & more, empowering leefstijlcoaching en educatieve specials. Preventie is onze passie!



"Stap voor stap vitaal!"
Adres: Vogelmelk 18, 2631 TG Nootdorp
Telefoonnummer: 0628601763
Stad: Nootdorp
Route: Vogelmelk 18
Postcode: 2631 TG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:30

Recensies
Elke vrijdagochtend heerlijk in de buitenlucht sporten met Powerwalk met Natasja. Ze is een gedreven trainer die je naast fysieke coaching ook veel advies geeft over oa voeding, mindfullness. Zeker een aanrader om een les van haar te volgen!
Bij Get In Motion doe ik mee aan powerwalken. Dit is heerlijk in de buitenlucht in een mooi gebied. Het is een leuke bezigheid en gezellig om samen met een groepje te doen. Er wordt niet alleen gewandeld maar ook andere spieren komen aan bod. Daarnaast let Natasja ook op je houding en of je de juiste beweging maakt zodat je je spieren niet belast maar juist goed benut. Natasja geeft enthousiast les en ook tips over gezond leven en eten geeft ze graag met je mee. En mis je een les, dan kun je die altijd weer later inhalen. Erg tevreden dus!
Al jaren volg ik met veel plezier Pilates lessen bij Natasja. Het is duidelijk haar passie en heeft altijd vol aandacht voor iedereen! Geen enkele les is hetzelfde en ze blijft zichzelf en de lessen telkens ontwikkelen.
Sinds oktober vorig jaar Pilatus lessen gaan volgen bij Get in Motion. De lessen worden gegeven door de zeer ervaren, enthousiaste Natasja Vermaas. Ze ziet alles en heeft heel veel kennis. Nu de buiten lessen aan het volgen en ook die geeft ze met veel passie. Ik volg de lessen met veel plezier
Ik train al jaren bij Natasja, naar alle tevredenheid. Naast het feit dat de lessen betaalbaar zijn, zorgt Natasja er elke keer weer voor dat elke les anders is, ze is altijd goed voorbereid en enthousiast. Ook voor gemiste lessen is er voldoende ruimte om deze in te halen. Ik zou zeggen : Get in Motion !
Sinds een paar maanden doe ik aan ‘Powerwalken ‘ onder leiding van Natasja; hardlopen kan ik niet meer helaas en ik miste het buiten sporten heel erg. Natasja is een ster in haar vak, heeft veel kennis over bewegen en gezond leven die ze graag met je deelt en laat je ondertussen in haar lessen flink werken in afwisselende werkvormen met respect voor ieders grenzen: de les vliegt voorbij elke keer!
Powerwalken geeft me elke keer energie voor de week. De combinatie van cardio- en krachttraining en balancoefeningen in de natuur is voor mij de beste start van de dag. Daarbij weet Natasja de lessen met veel deskundigheid, creativiteit en humor steeds weer afwisselend vorm te geven. Zelfs bij blessures kunnen de oefeningen steeds individueel worden aangepast zodat alle deelnemers op hun niveau kunnen sporten, fit blijven of extra fit worden. Dat alles maakt dat ik al jaren met veel enthousiasme in deze groep het hele jaar door sport. Want het weer valt eigenlijk bijna altijd mee.
Ik kom zeker al 12 jaar voor Pilates bij GIM. En dat is natuurlijk niet voor niets. Lerares Natasja weet elke keer weer de lessen afwisselend te maken. De oefeningen zijn in de basis gelijk maar met dan weer een grote bal, een kleine bal, dumbells, elastiek, toning balls, ring blijft het leuk en zeker niet saai. De groepen zijn klein en nadat Natasja de oefening heeft voorgedaan en wij aan de slag mogen, loopt ze altijd rond om een ieder daar waar nodig nog extra instructies te geven of te corrigeren. Ze weet ook precies wat iemand wel of niet kan door een beperking en heeft dan altijd wel een alternatieve oefening paraat. Daarbij ook nog een lekker muziekje op de achtergrond. Kortom, als je aan Pilates wilt doen, bij GIM zit je goed!
De Powerwalk lessen bij Get in Motion zijn echt een aanrader! Lekker sporten in de buitenlucht, ook in het najaar / de winter is het goed te doen. Natasja heeft oog voor iedere deelnemer en geeft goed advies bij blessures of klachten zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Het is een gezellige groep met een fijne sfeer, ik ga altijd met een positief gevoel weer naar huis.
Naast dat ik de geweldige activiteit Walk-i-latus volg bij Natasja ;heb ik ook een coach traject gevolgd bij haar.Met als doel meer handvatten te krijgen om mij meer vitaler te voelen.Daarbij wilde ik ook wat gewicht verliezen Wat Natasja goed en integer doet is je door vragen te stellen je na te laten denken over je leefstijl, maar ook de belemmeringen hierin en je sterke kanten aandacht laat krijgen. Juist deze benadering met diepgang heeft mij op zo’n manier aan het denken gezet, waarop ik concreet met mijn veranderingen in leefstijl aan de slag kon gaan Je vindt bij Natasja een open,enthousiaste, bevlogen, betrouwbare, niet oordelende en out of the box denkende houding.Met zeker ook een flinke dosis humor. Je bent in hele goede handen bij Natasja!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid