facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get Healthy and Active

Info

Life Style Center Sliedrecht.
Wij helpen klanten met gezond ontbijt en voeding



"Trainen voor een gezonder lichaam, meer spiermassa of gewoon voor de lol? Wij heten je van harte welkom bij Healthcenter Get Healthy, in ons ruim opgezette pand aan Krommestoep 1B in Sliedrecht naast sporthal De Stoep."

"Trainen voor een gezonder lichaam, meer spiermassa of gewoon voor de lol? Wij heten je van harte welkom bij Healthcenter Get Healthy, in ons ruim opgezette pand aan Krommestoep 1B in Sliedrecht naast sporthal De Stoep."
Adres: Prickwaert 29, 3363BA Sliedrecht
Telefoonnummer: 0643900320
Stad: Sliedrecht
Route: Prickwaert 29
Postcode: 3363BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit & Happy Fit & Happy 670 meter
VolDaan VolDaan 923 meter VolDaan: gewicht in evenwicht! VolDaan is een praktijk aan huis, gevestigd in Sliedre...
Gewichtsconsulente Erna Gewichtsconsulente Erna 1 km De beste beslissing die ik genomen hebt is naar Erna te gaan voor een gezonde leefsti...
Appétit Voedings- en Dieetadvies Appétit Voedings- en Dieetadvies 3 km Appétit Voedings- en Dieetadvies is een zelfstandige diëtistenpraktijk gevestigd op d...
Recensies
Hele fijne, overzichtelijke sportschool met aardige crew die graag een gesprek start en je helpt waar nodig. De sportschool biedt goede voorzieningen en houdt de apparaten netjes schoon! Verder is het erg fijn dat de sportschool nu dagelijks behalve zondag geopend is van 8 tot 22 uur. Enige nadeel is het aanbod aan apparaten, de te selecteren gewichten op de apparaten zijn niet allemaal geschikt voor grote weerstand, waardoor ik sommige ‘eruit’ ben gesport. Echter maakt dit niet veel uit, aangezien er ook met losse gewichten en barbells / dumbells gewerkt kan worden. Al met al een hele fijne sportschool waar ik met plezier heen ga en me als vrouw veilig voel om te trainen!
Leuke oefeningen doen in een relaxte omgeving.
Leuke, toegankelijke, overzichtelijke sportschool voor jong en oud. De instructeurs/instructrices zijn professioneel, behulpzaam en geduldig.
Na behandeling en gesprek met fysio aangemeld bij Get Healthy Sliedrecht. Een pijnlijke rug. Veel geoefend en nu geen last meer. Ga 3x per week naar de sport en voel me veel fitter.
Goede Sport school , alles wordt zeer goed gelegd. En je kunt bij hun altijd terecht met vragen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid