facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Get Back

Get Back

Geschiedenis

Gezelligheid kent geen tijd in Get Back, de enige jaren ’70 & ’80 & ’90 club van Rotterdam. Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, dat nummer hoor je daar terug. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden, muziek uit de tijd dat stress nog niet bestond. Ski-ba-bop-be-dop-bop, weet je het nog?



"Gezelligheid kent geen tijd in Get Back, de enige jaren ’70 & ’80 & ’90 club van Rotterdam. Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, dat nummer hoor je daar terug. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden, muziek uit de tijd dat stress nog niet bestond. Ski-ba-bop-be-dop-bop, weet je het nog?Get Back is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22:00 uur worden de grootste 70's, 80's & 90's hits gedraaid."
Adres: Stadhuisplein 27, 3012 AR Rotterdam
Telefoonnummer: 010–6552165
ln.acerohreefs@negnirevreser
Stad: Rotterdam
Route: Stadhuisplein 27
Postcode: 3012 AR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 05:00
Zaterdag: 10:00 - 05:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: get back lyrics, get back chords, get back beatles, get back the beatles original, get back rotterdam, get back design, get back rotterdam gourmetten, get back band
Recensies
Lekker gegeten en daarna met een groep nog gezellig wat biertjes gedronken. Personeel staat klaar voor de gasten. Bedrijfsleider heeft een goede focus op de klant.
Op zoek naar eten zomaar beland bij the Get Back. Laatste keer dat ik hier was ging ik om half 5 naar huis “snachts” het was buiten koud dus binnen een tafeltje kunnen kiezen. Op de zeer redelijk geprijsde kaart gekozen voor de zeebaars en de varkenshaassaté. Ik kan niet anders zeggen dat het eten zeer goed gesmaakt heeft. Ook de groenten waren goed op smaak. De friet was lekker knapperig en de bediening was leuk en aardig. En hadden het merkbaar zelf ook naar hun zin. We komen zeker een keer terug.
Beetje jammer, stappen na een gezellig avondje Vrienden van Amstel, op aanraden van onze zoon richting the get back. Op het terras eerst 10 euro entree oke prima. Nemen een biertje op het terras Bij het volgende biertje om 00.20 mogen we het biertje niet meer op het terras opdrinken. Dus 40 euro lichter en the get back weer een paar klanten minder, die best wat hadden willen nuttigen. Helaas joh nu maar naar een collega zaak, waar je wel tot 01.30 op het terras wat kunt drinken.
Leuke tent in hartje Rotterdam! Personeel was snel en vriendelijk + good oldskool muziek erbij
3 nov’22. Super leuke avond gehad bij jullie! We waren met z’n 22Het eten was goed, personeel en manager Kim heel vriendelijk en gezellig. Ook de muziek quiz super leuk. En de de sfeer in 1 woord TOP. We gaan zeker terug komen. Dank jullie wel voor n fantastische avond.
Vrij ironische naam aangezien ik hier nooit meer naartoe wil. De muziek bestaat uit FL studio geluiden en de drank is veel te duur. Van de entreeprijs kan je bijna een krat halen en er loopt echt een verzameling van figuren rond in deze tent waar je bang van word.
Na geruime tijd lockdown lekker op het terras gezeten met een paar biertjes. Leuke locatie net naast de Coolsingel. Vriendelijk ontvangst en we hadden bijna direct een tafeltje. Lunch was goed. Broodje gezond, club sandwich waren rijkelijk belegd. Simpel, maar gewoon goed en gezellig eetcafé.
Op de bonnefooi binnengelopen na een lange beursdag. Cindy & Megan hebben ons ontvangen met onvervalste Roffa gastvrijheid en oprecht enthousiasme. Wat een leuk team is dit; mensen maken het feestje! Aanrader
Super leuke tent, met leuke muziek en lekker eten! De ambiance is perfect en er hangt een prettige sfeer. Een minpunt zijn de mini loempia’s!
Fantastische gezellige sfeer, zelfs op dinsdagavond! Dankzij Cindy en Megan die ons fantastisch hebben geholpen! Super gezellig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Get Back. Stadhuisplein 27 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Get Back adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Get Back. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Get Back delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid