facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gertruda Hoeve

Info

In het sfeervolle boerderijrestaurant De Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel proeft u de beste smaak van het seizoen en de streek. Chef-kok Evert en zijn gastvrouw Marlies Thielen laten u ervaren hoe het goede leven nog beter wordt.

Geschiedenis

In het sfeervolle boerderijrestaurant De Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel proeft u altijd de beste smaak van het seizoen en van de streek.

Chef-kok Evert Thielen, zijn gastvrouw Marlies en hun team laten u ervaren, hoe het goede leven nog beter wordt.

Wij serveren alleen het beste van het beste. Daarbij omarmen we de producten uit onze regio: Het Groene Woud. We respecteren de seizoenen en werken ambachtelijk. Dat proeft u terug op het bord.

Geniet thuis na van de smaak van de Gertruda Hoeve. Onze zelfgemaakte appelstroop met PX Sherry, de aardbeien-lavendelconfituur en de veelgeprezen Breugelse mosterd, zijn te koop in ons restaurant.

Heeft u zin om met uw bedrijf, familie of (vrienden)groep een sfeervolle, culinaire middag beleven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een groepsdiner, wijn- en spijsproeverijen, kookseminars of een geheel verzorgde gastronomische dag.

Proef het pure landleven bij De Gertuda Hoeve!

Adres: van den Elsenstraat 23 , Son en Breugel 5694 ND, NL
Telefoonnummer: 0499 471 037
ln.eveohadurtreg@ofni
Stad: Son en Breugel
Route: van den Elsenstraat 23
Postcode: 5694 ND


Openingstijden

Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 18:00-21:30
Zaterdag: 18:00-21:30
Zondag: 18:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: gertruda hoeve te koop, gertruda hoeve social deal, gertruda hoeve menukaart, gertruda hoeve kerst, gertruda hoeve ah menu
Recensies
Afgelopen vrijdag bij de Gertruda Hoeve te gast geweest. Als je van lekker en goed eten houdt moet je daar toch zeker eens naar toe. Mooie en lekkere gerechten, veelal uit de buurt. Op geniale wijze gecombineerd en klaargemaakt. De sfeer in het restaurant is ook erg prettig en de gastvrijheid is er super. Bedankt voor een heerlijke avond!
4gangen verrassingsmenu gegeten. Na heerlijke amuses een verrukkelijke wildpate, en een perfect stukje hertevlees gegeten. Natuurlijk een mooi dessert met 4 verschillende heerlijke hapjes. Echt genieten op nivo.
Evert, Marlies en Marieke hebben onze Bizzcooking zuid bijeenkomst verheven tot een mooie avond met een heerlijk door ons 'zelf bereid' 4-gangen diner. Ik wist niet dat we het in ons hadden
Een chique restaurant waar ze weten wat goede service is. 4 gangen gegeten en het was top; goede opmaak, smaakvol eten en meer dan genoeg. Al met al een super avond gehad.
Sinds jaar en dag een prima restaurant met een geweldige keuken,goede prijs kwaliteit en gezellige bediening.Ruime parkeergelegenheid. Een aanrader voor een goede lunch of diner.
Wij hebben heerlijk gegeten met een super goede en gezellige bediening. Op en top Brabantse culinaire huiselijkheid!
Nette verzorgde bediening. Rustige en professionele uitstraling. Erg goede kaart. Prijs kwaliteit verhouding klopt.
Evert en Marlies gastvrije gezellige ontvangst en dat gecombineerd met ongelooflijk lekker verse seizoen gerechten. Helemaal top!
Uitstekende keuken.aparte Gerechten met streekproducten. Prima bediening.gezellige ambiance in Mooie oude boerderij
Top chef! Gebruikt lokale producten op vaak nog ambachtelijke wijze. Mooie gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid