facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gert-Jan Scholten Makelaardij

Gert-Jan Scholten Makelaardij

Info

Een actieve makelaar in Eerbeek, alles op het gebied van aan- en verkoop van woningen. Uw woning verkopen? Neem contact op voor een gratis waardebepaling!

Adres: Loenenseweg 121, 6961CP Eerbeek
Telefoonnummer: 0313652425
Stad: Eerbeek
Route: Loenenseweg 121
Postcode: 6961CP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Best Living Eerbeek, Nieuwste woningaanbod Eerbeek, Funda Eerbeek Verkocht, Funda Eerbeek Wilhelminapark, Huurwoning Eerbeek, Funda Eerbeek te koop, Stille verkoop Eerbeek, Stipt Makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Laar Racing Suspension Van Laar Racing Suspension 583 meter Uitstekende professionele service.
Recensies
Heel behulpzaam in de toekomst zal ik iedereen die in ken verwijzen naar hun
Heel goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. We hadden nog geen ervaring. Alles werd goed uitgelegd en geregeld voor ons. Hebben zelf erg weinig hoeven te doen! Top!
Duidelijk en helder advies. Fijn dat er korte lijntjes zijn voor overleg en we worden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
Gewoon een heel fijn en helder gesprek. Dennis geeft een goed beeld van alle mogelijkheden en geeft duidelijk advies. Ze hebben alles van a tot z voor mij geregeld en duidelijk aangegeven waar ik rekening mee moest houden. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid