facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerritsen van Groningen B.V.

Gerritsen van Groningen B.V.

Info

Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en poedercoaten. De volgende bewerkingen voor metaalwaren zijn bij ons mogelijk: dieptrekken, afsnijden, kanten, boren, stansen en forceren. Wij zijn gevestigd in Terborg in de Achterhoek.

Geschiedenis

Gerritsen van Groningen B.V. is een metaalverwerkingsbedrijf waar in hoofdzaak twee processen plaatsvinden. Ten eerste de metaalbewerking (het dieptrekken van aluminium en staal en het forceren van aluminium ronddelen) en het poedercoaten en/of natlakken van producten.



"Gerritsen van Groningen B.V. beschikt over ruim 50 jaar ervaring in de metaalindustrie. Wij zijn een Achterhoeks bedrijf die voortdurend streeft naar optimalisatie van productietechnieken en competenties.Naast metaalbewerking kunt u bij ons terecht voor aluminiumbewerking en het poedercoaten van uw producten. Door jarenlange ervaring kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten leveren.Door de vele competenties kunt u een breed scala aan bewerkingen bij één partij neerleggen. Voor u als klant resulteert dit in korte, snelle lijnen waarin een goede afstemming plaatsvindt.Kortom, wij verzorgen het hele traject van A tot Z. Van idee tot schets, van tekening tot productie naar implementatie."
Adres: Akkermansbeekweg 23-25, 7061 ZA Terborg
Telefoonnummer: 0315 - 32 49 40
Stad: Terborg
Route: Akkermansbeekweg 23-25
Postcode: 7061 ZA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 14:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Poedercoaten particulier Groningen, Poedercoaten Groningen, Vacatures metaal Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EST engineering EST engineering 255 meter EST engineering opgericht door E v/d Starre doet ontwikkelings-werk en fabriceert pro...
Kaak Multiparts Kaak Multiparts 692 meter Multiparts is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige transportbandsystemen met een ...
Inter-Fact Interiors BV Inter-Fact Interiors BV 1 km Prachtige producten! Echt vakwerk, alles is mogelijk
Kaak Spirals Kaak Spirals 3 km You bake, we care! Manufacturer of baking equipment, within Kaak Group. Cooling, free...
Kaak Group Kaak Group 3 km You bake, we care! Turn key manufacturer of baking equipment, from silo to truck. Dou...
Recensies
Betrouwbaar bedrijf. Gerritsen van Groningen schakelt snel en heeft de kennis in huis. Van maatwerk tot standaard, niets is onmogelijk!
Een heel fijn en gezellig bedrijf. Er heerst een hele fijne sfeer en het is een bedrijf dat vakkundig te werk gaat. Zeker een aanrader!
Al vanaf mijn 1e jaar bij MP non-ferro bv 1991 werk ik samen met de fa. G&vG. Eerst met Piet en Chris, daarna met Jurgen en Ronald. Voor het zagen, forceren, bewerken en lakken van aluminium halffabrikaten. Prima vakmensen, betrouwbaar, hardwerkend en gewoon goed.
Toen ik belde voor een afspraak voor het coaten van mijn spullen werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan door het personeel en ze hadden al snel tijd om het werk uit te voeren. Het geleverde werk was zeker naar wens. Dit bedrijf heeft zodoende dus een goede service en kwaliteit van het werk in zich
Bij Gerritsen van Groningen mocht ik terecht voor mijn stageonderzoek; ik mocht gebruik maken van een van de poedercoat ovens. Na alle gastvrijheid en snelle communicatie heb ik dit als zeer positief ervaren. Daarbij de hulp en begeleiding die ik heb gekregen bij het uitvoeren van het onderzoek, maakte het een zeer prettige samenwerking.
Vakmanschap dat terugkomt in ieder detail. Een fijne samenwerking vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering.
Een professioneel bedrijf waar gewerkt wordt vanuit passie en kennis. Ik werk graag met Gerritsen van Groningen samen. Transparante communicatie en een goede sfeer. Ik raad Gerritsen van Groningen u zeker aan.
Een bedrijf met veel kennis en ervaring in huis. Waar de achterhoekse gastvrijheid als een paal boven water staat!
Zeer fijn en betrouwbaar bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid