facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerrits Bedrijfswagens

Gerrits Bedrijfswagens

Info

In en verkoop van bedrijfsauto's in alle prijsklassen



"Wij zijn al jarenlang een familiebedrijf gespecialiseerd in bedrijfswagens.Altijd 80 bedrijfswagens op voorraad."
Adres: Westerbroekstraat 26, 7011 EX Gaanderen
Telefoonnummer: 0653161121
Stad: Gaanderen
Route: Westerbroekstraat 26
Postcode: 7011 EX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Wamsteker Autobedrijf Wamsteker 324 meter Top zaak. Super blij met de slk. En de bloemen. Koop hier maar je droom auto hoor. He...
Recensies
Ik wilde graag een bestelwagen en kwam via een vriendin bij Lilian terecht. Ik ben wezen kijken, goed advies gekregen en uiteindelijk een Renault Kangoo gekocht! Dank je wel voor dit advies, de hulp en de koffie!
Ik heb bij Lilian mijn 'nieuwe' bedrijfswagen gekocht. Ik werd fijn ontvangen en kreeg goede voorlichting. Voor mij als vrouw was het ook fijn en verfrissend om een keertje door een vrouw geholpen te worden. Dat is echt een van de USP's van deze onderneming. En daarnaast natuurlijk het feit dat Lilian enorm veel kennis van zaken heeft!
Hele goede service, en lekker koffie en soep!
Mevrouw komt haar afspraken niet na tot 2 keer toe. Krijg geen inhoudelijke reactie op mijn vraag. Alleen maar het excuus ik ben alleen en heb het druk en met beloftes die ze dan weer niet nakomt. Ik had serieus interesse in een auto, maar nu hoeft het voor mij niet meer. Als je je beloftes niet nakomt, ben je niet betrouwbaar.
Samen met dochter ford connect gekocht zeer vriendelijk geholpen. Bedrijfswagens zoals omschreven in advertenties. Heel fijn zaken doen dikke 10.
Na een tijdje rond gezocht te hebben ben ik terecht gekomen bij Gerrits. Daar hadden ze een Renault Kangoo staan die ik op het oog had. Belletje gedaan en ik kon gelijk een proefrit maken. Meteen de keuze gemaakt om hem te nemen. De apk was bijna verlopen, dus mocht ik hem een maandje later nog terug brengen om hem op de kosten van Gerrits te laten keuren. Al met al top service!
Top betrouwbaar bedrijf! Vriendelijke eigenaar die haar afspraken nakomt. Op alle vlakken wordt meegedacht. Snelle en goede service!Services: Banden
Hier een opel movano gekocht voor ombouw naar camper. Je hebt als koper de tijd om alles goed te bekijken. Prima prijskwaliteits verhouding is goed en een onafhankelijke autokeuring gedaan. De zaken die niet in orde waren zijn voor de verkoop netjes geregeld. Prima indruk.
Eind november hier een Ford Transit 280S uit 2011 gekocht, mooie bedrijfswagen met niet te veel kilometers voor zijn leeftijd, heb de wagen nu een maand en hij bevalt prima, niet onverwacht bij een bedrijfswagen van 2011 waren er wat kleine dingen zoals de accu maar alles is prima verholpen dus ook een goede service. bedankt Lilian Update: Inmiddels heb ik de wagen ongeveer 8 maanden en heb er wat pech mee gehad, deuren gingen niet meer open en da's toch lastig, maar ook na 8 maanden is dat geen probleem voor Lilian, ik kon de wagen brengen en het is perfect opgelost, ook had ik wat schade door een ongeluk en ook daarbij heeft Lilian geholpen om wat onderdelen te vervangen, al met al ook na 8 maanden een prima service,. Flesje wijn als dank houd je van me tegoed. Wederom bedankt voor de goede service Lilian, Toppie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid