facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerrie's haarwerken&Visagie

Info

Gerrie's Haarwerken specialist heeft voor alle haarproblemen een oplossing! Of het nu gaat om tijdelijk of blijvend haarverlies. privacy gewaarborgd.

Geschiedenis

Wij leveren kwaliteits haarwerken van de merken Ellen Wille, van Nooijen en Hairtech.
Zowel voor dames als voor heren met een hoofd/haarprobleem zoeken wij naar een passende oplossing. Als voor u een chemobehandeling gepland staat neem dan eerst contact met ons op dan kunnen wij zoeken naar de beste oplossing voor u.

Ook voor mutsjes en sjaals kunt u bij ons terecht.



"Aan de mooie haven van het gezellige plaatsje Bunschoten Spakenburg ligt onze leuke gezellige kapsalon. Onze inrichting is aangepast aan de omgeving, retro meubels geven onze professionele salon een huiselijke sfeer.Voor kwaliteit en service met een glimlach bent u hier op het juiste adres.Vakmanschap en gezelligheid komen hier samen.3 speciaalzaken onder 1 dak.KapperBarbierPruiken en HaarwerkenVan harte welkom"
Adres: Turfwal 10, 3751 AP Spakenburg
Telefoonnummer: 0610946615
Stad: Spakenburg
Route: Turfwal 10
Postcode: 3751 AP


Recensies
Een goede service en de koffie staat al tijd klaar
Geweldige kapster, en altijd heel gezellig
Via een kennis zijn wij bij Gerrie terecht gekomen. In verband met chemo moest ik op zoek naar een pruik. Hier zag ik erg tegenop omdat ik toch met het verliezen van mijn haar een stuk van mezelf kwijtraak. Bij Gerrie voelden mijn man en ik ons meteen op t gemak, ze weet echt waar ze het over heeft, met daarnaast een groot inlevingsvermogen. Binnen 2 dagen waren er al wat pruiken binnen en één daarvan stond meteen zo goed dat t al heel veel van ons tegenop zien wegnam. Erg fijn!! Gerrie veel succes met je bijzonder mooie werk waarmee je mensen in moeilijke omstandigheden kunt ondersteunen. Lieve groet, Mieke
Top kapper, ik ben al jaren een tevreden klant, professioneel en aandacht voor jou als persoon!
Echt een leuke ,gezellige en goede kapsalon. De kapster luisterde goed wat ik wilde. Super hoor! Hier kom ik graag terug.
Gerry beste kapster
Prima geholpen
Met deskundigheid vanuit het vak en aandacht voor de klant wordt er met je meegedacht en het mooiste haarwerk voor je gecreëerd bij Gerrie's Haarmode! Aanrader!
Hele gezellige goede kapsalon. Kom er al jaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid