facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerrianne leefstijl & voeding

Gerrianne leefstijl & voeding

Info

Hi! Mijn naam is Gerrianne Kooistra, gewichtsconsulente in opleiding. Op deze pagina neem ik je mee in alles wat ik interessant vind over leefstijl en voeding. Wie weet inspireert het jou!

Adres:
Stad: Stad-Hardenberg


Recensies
Alweer 1 jaar geleden onder begeleiding van deze leefstijlcoach 6 kg afgevallen. De kilo's zijn er nog steeds af. Gerrianne geeft goede tips en maakt je bewust van gezonde voeding en leefstijl. Ze dringt niets op maar de begeleiding is wel een stok achter de deur. Dat was ik net nodig. En het wordt vergoed door de zorgverzekering.
Gerrianne heeft veel kennis van op gebied van leefstijl voeding, ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze kan mensen hierdoor goed begeleiden met een persoonsgerichte aanpak. Ze heeft daarnaast ook erg veel lekkere en gezonde recepten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid