facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerressen Groep - Rob

Gerressen Groep - Rob

Info

Gerressen Groep Gevelrenovatie | Spouwmuurisolatie

Geschiedenis

Spouwmuurisolatie | Gevelrenovatie



"Een verantwoord en duurzaam resultaat: daar streeft het familiebedrijf van Rob Gerressen van de Gerressen groep continu naar. En dat doen we al meer dan een halve eeuw met veel plezier en gedrevenheid.We hebben een jarenlange, brede achtergrond in de renovatiemarkt, waardoor we onze klanten kunnen ontzorgen op diverse vakgebieden. We zijn kritisch op onszelf en onze leveranciers, we werken dan ook uitsluitend met de beste producten. We beschikken over een KOMO-procescertificering van het SKG-IKOB. Ook investeren we veel in de kennis van onze mensen. Met minder dan vakwerk nemen wij geen genoegen!Isolatie van uw woning of gebouw is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.Gerressen Groep brengt namelijk duurzame isolatie aan"
Adres: Het Holland 20, 6921 GW Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-280253
Stad: Duiven
Route: Het Holland 20
Postcode: 6921 GW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wendie's Voetverzorging- Medisch pedicure Wendie's Voetverzorging- Medisch pedicure 530 meter Goede behandeling, heel vriendelijk, professioneel
Bosman Rietbergen Makelaars Bosman Rietbergen Makelaars 938 meter Vakmensen, vriendelijk. Uitstekende adviesen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Wise Care Wise Care 1 km Wise Care, ondersteuning bij administratie voor bijvoorbeeld huisartsen, psychologen,...
Swabaa events Swabaa events 1 km Hulp nodig bij het organiseren van een bruiloft, babyshower, kinderfeest of een ander...
Nathan Nathan 2 km Een waarschuwing voor dit bedrijf. Bij vragen onbereikbaar of het antwoord dat ze gee...
Nederrijn Schoonmaak Nederrijn Schoonmaak 3 km Jarenlang heeft Nederrijn bij ons schoongemaakt; zowel wij als ook de dames van het s...
Recensies
Een erg prettig bedrijf dat afspraken nakomt en zeer attent is. Na het opnieuw voegen en impregneren van de buitenmuur werden ook de ramen netjes gezeemd. In een woord geweldig.
Als we meer sterren konden geven hadden we dat zeker gedaan! Wat zijn wij blij met het resultaat!! We hebben gewoon een compleet nieuw huis! Onze buitenmuren zijn gereinigd, nieuwe voegen en geimpregneerd. Ook de dakpannen zijn gereinigd. Er wordt eerlijk en goed advies gegeven. Afspraken worden nagekomen, het personeel is vakkundig en werkt netjes. De steigers werden afgebroken, alles werd nagelopen en schoongemaakt. Wij zullen iedereen dit bedrijf aanraden! Twijfel niet, het is het echt meer dan waard!
Een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staan! Vriendelijke medewerkers en houden zich aan de afspraak.
De firma Gerressen heeft kwaliteit geleverd. Precies volgens afspraak stond er een keurige vrachtwagen en personen auto voor de deur. De mannen waren zeer vriendelijk en beleefd. In 1 dag hebben ze onze gehele beneden verdieping weten te isoleren. Ziet er prachtig uit en hopelijk gaat het besparen nu beginnen.
We zijn erg blij met onze 'nieuwe' muur, het voegwerk ziet er fantastisch uit. Complimenten aan de heren die dit hebben gedaan, vakwerk! Maar ook onze complimenten over hoe netjes is gewerkt en opgeruimd en de prettige omgang met jullie medewerkers.
zeer klantvriendelijk eerlijk en net bedrijf. top. komen afspraken na.zeer nette medewerkers. nette prijs voor spouwmuurisolatie.
Gerressen Groep is een betrouwbaar en vakkundig bedrijf! Ze hebben de spouwmuren nageisoleerd, vooraf een goed en duidelijk advies gekregen. Vriendelijke en vakkundige eigenaar die een duidelijk en eerlijk advies geeft en zijn afspraken nakomt. Personeel is vriendelijk en zeer vakkundig , werken netjes en zijn prettig in de omgang, leggen ook goed uit wat ze precies doen en waarom! Nadat het werk keurig is uitgevoerd, ruimen ze alles ook weer keurig op! Een modern en toch traditioneel bedrijf waar normen en waarden nog zijn zoals het hoort!
De mannen van Gerressen groep hebben onze gehele gevel gerenoveerd. Naast het feit dat de gevel er weer fantastisch uit ziet wil ik erbij vermelden dat het personeel super netjes heeft gewerkt en dat ze alle afspraken na zijn gekomen. Echt een aanrader!
Vriendelijk en netjes personeel! Deden de schoenen netjes uit bij binnenkomst en een collega Tom was jarig die zelfs taart mee had genomen. Hartelijk bedankt!
Vakkundig bedrijf. Komen zonodig terug om eventuele herstelwerkzaamheden te verrichten. Werken netjes en zijn vriendelijk in de omgang. Zeer zeker aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid