facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gero

Gero

Info

Meubel/woningstoffeerderij Géro voor zowel particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Meubelstoffeerderij Géro stoffeert al uw kostbare en favoriete meubelen. Zowel moderne meubelen als klassieke antieke meubelen. Tot onze specialiteit behoort ook het meubilair van uw boot,vakantiewoning of caravan.

Daarnaast zijn wij ook actief in projectstoffering. U kunt hierbij denken aan kantoren, wachtkamers van tandartsen en doktoren, maar ook instellingen, scholen,bedrijven of meubelfabrikanten. Wij kunnen bedrijven op verschillende manieren van dienst zijn.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van stoffen en leer. Door onze rechtstreekse contacten met fabrikanten beschikken wij over materiaal van topkwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit. Meubelstoffeerderij Géro brengt"vakmanschap is meesterschap" dagelijks in praktijk in regio Nijmegen,Arnhem en ver daarbuiten. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of afspraak.

NIEUW BIJ MEUBELSTOFFEERDERIJ GÉRO

Gordijnen op maat,Vitrage ,Inbetweens,Plissé,paneel gordijnen enz.

Vloerbedekking diverse soorten

Pvc klick en pvc plak vloeren

Kunstgras

Voor verdere informatie kijkt u op onze website!!!!!

Adres: Waterstraat 16, 6573 AC Beek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31652625983
Stad: Beek
Route: Waterstraat 16
Postcode: 6573 AC



op zoek naar gerelateerd: Zonwering Beek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AC Design Experience Center AC Design Experience Center 98 km Voor de tweede keer weer geslaagd voor een vloer! Nu even kijken of ik daar ook slaag...
Gecolux Gecolux 99 km Een topbedrijf! De benadering in de winkel is uiterst klantvriendelijk. De hoge mate ...
Pegasus Parket Pegasus Parket 99 km Voor een eerste indruk, heel positief. Aandachtig geluisterd naar onze situatie en op...
Recensies
Ik ben zéér tevreden over de kwaliteit van de herstoffering van onze Stokke stoel. Nieuwe schuimlaag. Bekleed met mooi leer, mooi gestikt, rechte lijnen. Prettig contact met Rob gehad, ik kreeg altijd snel reactie op mijn vragen en de stoel werd thuisbezorgd.
Mooie producten tegen de juiste prijs. Maar nog veel belangrijker is de service die wordt geleverd, deze is gewoon goed.
Onlangs onze chaise longue opnieuw laten stofferen: Niet te geloven, wat een vakwerk!
Voor zowel meubel als interrieur stoffering kunt u daar terecht
Vriendelijk tijd zat goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid