facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor German Car Parts

German Car Parts

Info

Importeur & Distributeur Van Auto Onderdelen!

Adres: sjoerdaweg 22, 9291 Kollum
Telefoonnummer: 0620520005
Stad: Kollum
Route: sjoerdaweg 22
Postcode: 9291


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polispark.nl Polispark.nl 845 meter www.polispark.nl de unieke autoverzekering voor jonge beginnende bestuurders! Ook voo...
Recensies
Eerlijk is eerlijk ze willen je graag helpen. Maar elke keer verkeerde besteld. Zou je aub de neppe castrol olie weg gooien en niet verkopen aan de klanten. Met vriendelijke groeten. Voor mij helaas vandaag de laatste keer.
Super service en kwaliteit en niet duur heb je vragen ga daar heen en ze helpen je
Laat ik beginnen met het zeer vriendelijke personeel achter de balie. Niks op aan te merken. Ik kwam hier een v snaar halen in een niet courante maat. Eigenaar vond het een wasmachine snaar en was duidelijk geïrriteerd toen ik een andere wilde zien. Uiteindelijk wel netjes geholpen door de baliemedewerker. De eigenaar is echter arrogant en heeft mij doen besluiten dan maar wat verder te rijden en wel voor een goede service te gaan. Medewerkers deinzen terug om commentaar te geven. Worden niet aardig behandeld...beter ergens anders shoppen. Mij zien ze niet meer terug.
Die Meneer is niet goed in zijn hoofd. Had op kenteken oliefilters besteld, dus olie verversen nieuw filter er onder,, maar filter past niet, dus terug en ruilen NEE hoor geen geld terug en niet ruilen want hij is gebruikt. Hij zei ik verkoop jouw niets meer weg wezen nu uit mijn shop. Na veel geduld en blijven wachten en praten gaf hij mij toch een juiste filter die pastte, moest hem wel betalen. Gaat om 5.50 euro. Mensen KOOP DAAR NIET je bespaart je zelf een hoop ergenis.
Goedkoop adres. Maar als je een klacht hebt ligt het niet aan hem en aan de onderdelen. Je hebt het gewoon verkeerd gemonteerd. Klachten toelichten krijg je geen kans voor want je krijgt er geen woord tussen. Je mag nooit meer terug komen. Ik doe alleen handel met eerlijke mensen krijg je te horen. Met andere woorden als je een klacht hebt ben je geen eerlijk mens. Gelukkig zijn er nog andere zaken die klachten wel netjes behandelen. Zal wel iets met zijn opvoeding en achterlijke kultuur te maken hebben.
Slechte ervaring met deze koekebakkers.. mijn aangekochte onderdeel was niet goed. Eerst zeggen ze breng maar terug. Dan ben je daar dan weten ze opeens van niks. Geen garantie dus!!! Kom er nooit weer.
Vaak onderdelen besteld en ben altijd goed geholpen totdat er wat fout gaat. Ik had een remklauw kapot en heb een nieuwe bij hun besteld maar die bleek binnen een paar maand lek en het enige wat hij dan zegt is ik moet een garage bon hebben anders geen garantie. Dus je mag als particulier wel onderdelen bij hem kopen maar zelf monteren ho maar beetje vreemde manier van werken. Ik ben later nog een keer heen gegaan om verhaal te halen en dan wordt je wel zo slecht behandeld dat ik op het punt stond te ontploffen ik hoefde niet weer te komen ik was een leugenaar het onderdeel komt toch echt bij hem weg. Een aanrader voor iedereen die onderdelen wil halen niet bij hun doen ze zijn misschien goedkoop maar je komt van een koude kermis thuis als er wat mis is met een onderdeel die je bij hun besteld. Niet heen gaan zoek het ergens anders
Nu al een tijdje een hoop onderdelen besteld bij A & B kollum, toch regelmatig verkeerde onderdelen verkregen, kan gebeuren zou je zeggen. Echter wanneer je de onderdelen terug brengt krijg je de opmerking dat het onderdeel wat je terug brengt niet schoon is omdat je dan met je zwarte klauwen je onderdelen doosje hebt opengemaakt, nou kwaaier kun je mij niet maken. Zelf hou je je fatsoen maar als je daar komt maken ze van hun probleem jou probleem. Voorgaand dat je de verkeerde onderdelen terug brengt vraag je fatsoenlijk of zij het juiste onderdeel evt willen komen brengen aangezien zij toch in de fout zaten. Maar nee dit was niet mogelijk. Kort om slechte service en niet de moeite waard.
Mooie zaak, bekwaam personeel..
Haal soms wat op en ze zijn niet duur. Gelske is altijd even vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid