facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gereedschapverhuur.nl

Gereedschapverhuur.nl

Info

Welkom bij de Facebookpagina van Gereedschapverhuur.nl
Tubben Verhuur gaat next level: Gereedschapverhuur.nl is geboren!

Geschiedenis

Verhuur van alleen de beste machines en gereedschappen.
Stofvrij schuren, sleuven frezen, DF500, DF700



"Verhuurbedrijf van machines en gereedschappen.Wij verhuren o.a. steigers, bouwdrogers, schuurmachines met stofzuigers, breekhamers en diamantgereedschappen.Alles voor de professional of de veeleisende doe het zelver.Alleen de beste spullen, geen gezeur."
Adres: Camminghalaan 4, 3981GH Bunnik
Telefoonnummer: +31655151832
Stad: Bunnik
Route: Camminghalaan 4
Postcode: 3981GH



op zoek naar gerelateerd: Festool huren Den Haag, Steiger huren Nieuwegein, Hilti gereedschap huren, Ladder huren Utrecht, Vlindermachine huren GAMMA, Gipsspuitmachine huren Boels, Wortelbijl huren, Aanhangwagen huren Utrecht
Recensies
Prima ervaring met het huren van een bagagewagen voor onze vakantie. Goede prijs, klantvriendelijk, no-nonsense. Top!
Goede prijzen, vriendelijke service en goed advies voor iemand die dit niet dagelijks doet. Ik kom hier zeker weer, ondanks dat ik niet om de hoek woon.
Snel antwoord gekregen op vragen over de kanaallift. Zeer behulpzaam personeel. Duidelijke gebruiksinstructies gekregen. Bovendien scherpe prijzen. Prima bedrijf!
Prettig bedrijf met goede apparatuur! Wij hadden een verhuislift gehuurd. De handleiding is erg duidelijk en Ronald geeft er nog de nodige extra uitleg bij, wat fijn was. Ook de borg was snel teruggestort de volgende dag. Wij zouden hier zeker nog een keer huren.
Echt een super bedrijf. Wij huren hier al jaren gereedschap. Ronald is zeer flexibel, denkt goed mee en heeft de goede oplossing.
Zeker een aanrader! Ik heb hier gereedschap gehuurd om leidingen in te frezen. De eigenaar was zeer behulpzaam en gaf nuttige uitleg over het gereedschap. Het gereedschap was van goede kwaliteit. De borg was na het retourneren van het gereedschap meteen terug op de rekening. Ik ga nooit meer ergens anders heen voor gereedschap.
Zeer slecht, onze vraag om dakschragen wordt in eerste instantie nog wel beantwoord, maar zijn niet beschikbaar. er wordt nog gesteld dat een andere keer mogelijk zou kunnen zijn. Maar op vervolgmails wordt totaal niet meer gereageerd.
Een super bedrijf, apparatuur is van uitstekende kwaliteit, goede klanten service. De borg is dezelfde dag nog terug gestort, en ze helpen indien nodig met het laden en lossen van de gehuurde apparatuur!
Huur hier regelmatig materialen voor gebruik in mijn projecten. Denkt altijd goed mee. Snelle, vriendelijke en no-nonsense service. Precies wat je nodig hebt om goed en professioneel aan de slag te gaan.
Ik werk nu ruim 3 jaar samen met gereedschapverhuur.nl echt een super bedrijf. Zeer flexibel, denkt goed mee, heeft altijd de goede oplossing in huis en ander regeld de eigenaar het. Kort door de bocht: de beste die je maar kan wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid