facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gereedschappelijk

Gereedschappelijk

Info

Gereedschappelijk? Dat zijn vakmannen voor vaklui!

Geschiedenis

Professioneel gereedschap voor vaklui en de professionele klusser in de bouw, metaal- en installatiebranche.



"Gereedschappelijk is dé online leverancier en officiële dealer van alle A-merken elektrisch en handgereedschap. Vakmannen voor Vaklui!"
Adres: Rigtersbleek-Aalten 2A, 7521 RB Enschede
Telefoonnummer: +31538508424
Stad: Enschede
Route: Rigtersbleek-Aalten 2A
Postcode: 7521 RB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Gereedschap online, Gereedschap winkel, Gereedschap aanbieding, Goedkoopste gereedschap winkel, Gereedschappelijk review, Toolstation, Werkgereedschap, Catapult24
Recensies
Door klantenservice vriendelijk geholpen en bestelling is zeer snel geleverd. Prijzen zijn echter aan de zeer hoge kant, zelfs hoger dan de adviesprijs van de fabrikant. De boor welke ik bestelde was ruim 45% duurder als de gemiddelde prijs van vier andere webshops € 212,96 tov € 146,96 gemiddeld en zelfs Isero is goedkoper. Wij hebben de klantenservice gevraagd of ze dit prijsverschil konden verklaren en/of het artikel wellicht foutief geprijsd was. De reactie welke hierop volgde was dat gereedschappelijk officieel Carat dealer is en andere aanbieders importeren vanuit allerlei Oost Europese landen waardoor ze goedkoper zijn. Beetje jammer dit verhaal, onder andere Isero, Gereedschapscentrum, Toolnation en Toolmax blijken ook gewoon dealer te zijn en rekenen toch veel! scherpere prijzen. Ondanks de vriendelijkheid van de dame aan de lijn en de snelle levering zal ik waarschijnlijk niet snel opnieuw bij gereedschappelijk bestellen. Uiteraard sta ik altijd open mijn standpunt nog te veranderen maar daar zal gereedschappelijk toch aandacht aan moeten besteden.
Hoe kan je een product beoordelen als het niet eens uit de doos gehaald mag worden! Even afwachten of ze het bedrag volledig terugbetalen. Daarnaast is retour op eigen kosten. Zie officiële tekst hieronder voor de retourprocedure. "Je bent voor retourzendingen zelf verantwoordelijk voor onbeschadigd retourneren. Pas als je product onbeschadigd in nieuwstaat en in onbeschadigde productverpakking bij ons is ontvangen en gecontroleerd, kunnen we overgaan tot terugbetaling. Verpak je aankopen daarom het liefst in een omdoos bij retourzending. De originele verpakking of koffer mag niet beschadigd zijn door ductape, plakband, stickers of ander plaksel. Helaas zijn wij anders genoodzaakt schoonmaakkosten of vervanging van het verpakkingsmateriaal in rekening te brengen of zodat we ook de toekomstige eigenaar blij kunnen maken met zijn of haar nieuwe aankoop. In voorkomende gevallen kan het zelfs zijn dat het door jou geretourneerde product niet meer voor de originele prijs verkoopbaar is. In dat geval kunnen we slechts een gedeelte van het aankoopbedrag retourneren."
Helaas zonder berichtgeving is mijn bestelling na 4 dagen gecrediteerd. Ik had gepland om aan de slag te gaan deze week met de verticuteerder die ik besteld had. Balen dat dat nu niet kan.Bij telefonische navraag bleek er niet geleverd te kunnen worden door een fout. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt was de reactie. Ik bestel hier nooit weer!
Op voorraad maar vervolgens lang moeten wachten op producten, en nog steeds, de klantenservice antwoord snel maar het blijft bij woorden en geen daden.
Lekker goedkoop. Wel lange levering voor een paar simpele dingen. Ik wist dat het wat langer duurde maar nu krijg ik ook automatische excuus mails dat het ligt aan corona terwijl dat nergens op slaat. En ik heb me al een paar keer uitgeschreven voor mails en heb ook geen nieuws brief aangevraagd. Maar toch krijg ik 2 mails per dag. bedankt voor de goede reactie!
De prijzen zijn dan wellicht scherp, de dienstverlening is dat niet helemaal. Levering op de volgende dag lukte helaas niet. Berichtgeving blijft uit. Het doet een beetje amateuristisch aan. Eenmalige kennismaking, helaas. Update. Na opnieuw een mail gestuurd te hebben, eindelijk het verlossende antwoord. Het product blijkt niet meer leverbaar en ik mag tegen bijbetaling een ander product bestellen. Ik annuleer de order liever en wil mijn reeds betaalde aankoopbedrag terug. Maar dat zal ook wel erg lang gaan duren, vrees ik.
Miss wel 1 van de goedkoopste maar als er wat is dan lopen ze ineens niet zo hard meer. Stonden op de steiger dakrenovatie en om 12.00 uur ging de tacker van 2 dagen oud kapot en ipv een spoedverzending voor dezelfde dag duurde het tot de volgende dag 16.00 uur voor de nieuwe arriveerde. Vind ik een slechte service. Bestelling van nagels klopte niet en na een nieuwe tacker ingeruild te hebben is er een koffer beloofd maar dat werd ook steeds maar uitgesteld en weer opnieuw beloofd. Beloftes en nazorg zijn dus niet hun sterke punten. Nee geen aanrader.
De afgelopen jaren heb ik een aantal keer besteld bij de fa gereedschappelijk. De bestellingen en het leveren van de producten verliep zoals je van een gerenommeerde webshop mag verwachten. Bij de laatste bestelling moest ik beroep doen op de aftersales van het bedrijf. Vaak kun je in mijn optiek peilen hoe de bedrijfscultuur in elkaar steekt op het moment dat je toch een andere wens of behoefte hebt en hiervoor aanspraak wil maken op een extra service. In de reageer tijd zijn ze niet het snelst ik moest langer wachten dan gewent, dit zal wel te maken hebben met de kerst drukte, geduldig wachten werd uiteindelijk beloond. Ze hebben mij overtroffen als klant om mij meer dan gewenst in service behoefte te voorzien. Bedankt en tot de volgende keer!
Slechtste service ooit!! Had ongeveer twee maanden geleden een vervang filter voor mijn luchtreiniger besteld. Een weekje later krijg ik een e-mail dat de filter pas een maand later geleverd zou worden in hun magazijn, en dan pas verzonden naar mij. Gisteren kreeg ik een mail dat de filter niet meer binnenkomt, en vandaag is men bestelling geannuleerd. Als je de producten niet in huis hebt, waarom ze dan überhaupt beschikbaar stellen in de eerste plaats??? Wat een slechte service..
Ze reageren erg snel dat is een pluspunt. Maar de informatie die ze geven klopt niet en ze zeggen mails gestuurd te hebben wat ze niet hebben gedaan. En een levertijd van meer dan 4 weken vind ik echt velen malen te lang voor deze tijd. Ik ben blij dat ze zo vriendelijk zijn mijn geld gewoon weer terug te storten. Als je iets in China besteld is het er een stuk sneller.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gereedschappelijk.

Enschede bouwmaterialen

openingstijden, locatie, vervoer. Rigtersbleek-Aalten 2A enschede gereedschap/apparatuur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gereedschappelijk adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gereedschappelijk. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gereedschappelijk delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 710 meter
Praxis Enschede Schuttersveld Praxis Enschede Schuttersveld 710 meter Leveranciers : melden bij het magazijn, heftruck aanwezig, let op : zeer krappe draai...
Apollo Vredestein B.V. Apollo Vredestein B.V. 2 km Nog nooit zoveel personeel gezien dat totaal geen interesse heeft in zijn werk. Staan...
Praxis Enschede Zuiderval Praxis Enschede Zuiderval 3 km Een alecto babyfoon gekocht fijn apparaat. Bij jullie is ook veel verkrijgbaar En aar...
Houtklus Houtklus 3 km Ben zeer goed geholpen en heb voor mijn blokhutplanken gelijk een mooie lak van Remme...
Hubo XL Enschede Hubo XL Enschede 4 km Sleutels bij laten maken. Eerst...die hebben we niet. Ik kijken..jawel die moet je he...
PATboard PATboard 4 km Vriendelijk, goede service en fantastisch product modubooq. Ik ben fan! Ze hebben dit...
Intrema Interieurbouw Intrema Interieurbouw 6 km Goed bereikbaar en vakkundig en eerlijk advies voor goede prijs.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid