facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

Info

Maatschappelijk betrokken in de Achterhoek, lokale uitvaartonderneming, persoonlijk en kleinschalig, onderneming met vrouwelijke uitvaartverzorging.

Geschiedenis

Maatschappelijk betrokken in de Achterhoek, lokale uitvaartonderneming, persoonlijk en kleinschalig, onderneming met vrouwelijke uitvaartverzorging.



"Een uitvaart met een persoonlijke benadering waarbij kwaliteit, rust en aandacht voorop staan."
Adres: Looiersweg 10, 7061 CW Terborg
Telefoonnummer: 0315237792
Stad: Terborg
Route: Looiersweg 10
Postcode: 7061 CW


Recensies
Gerdine heeft de uitvaart van mijn moeder gedaan. Het was geweldig,gerdine is gewoon een vakvrouw. Alles tot in de puntjes geregeld. We zouden iedereen gerdine willen aanbevelen. Gerdine staat dichterbij de familie,in de moeilijke tijd. Gerdine reuze bedankt voor alles.
Gerdine kende ik van zwemles van onze kinderen. Toen mijn schoonvader overleed, prees ik haar dan ook direct aan. Alles is perfect verlopen, alles tot in de puntjes verzorgd en vooral is Gerdine een warm, hartelijk en zeer betrokken persoon. Ik ben haar nog meer gaan waarderen en heb een heel bijzonder mens in mijn leven gekregen. En een mooiere uitvaart hadden we dan ook niet kunnen wensen, het was buiten verwachting perfect. Dankjewel nogmaals lieve Gerdine
Wij zijn Gerdine erg dankbaar voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Wat was het een mooi en persoonlijk afscheid mede dankzij Gerdine. Zij is een warm persoon, iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Wij zijn erg goed begeleid door Gerdine. Bedankt.
Mijn moeder overleed en onverwacht bleek de door haar vooraf gekozen uitvaartverzorger niet beschikbaar. Dan sta je voor een lastige keuze die snel gemaakt moet worden. Ik kende Gerdine privé, en uitsluitend op basis van haar prettige persoonlijkheid hebben wij besloten Gerdine te vragen. Midden in de nacht gebeld en binnen 1,5 uur stond ze er. Wat een warm bad was dat! In een lastige situatie met de partner van onze moeder pakte ze op ons verzoek subtiel de regie. Mede daardoor is het hele afscheid soepel en naar ieders wens verlopen. Op de achtergrond was ze altijd beschikbaar en attendeerde ons op grote en kleine details. Ze kwam met goede suggesties, zowel op het gebied van invulling maar ook qua budget dacht zij goed mee. Een mooi voorbeeld daarvan is dat mijn moeder beslist geen dure kist wilde. Gerdine stelde een vurenhouten kist voor die door de kleinkinderen voorzien kon worden van tekeningen. Een super idee, waar mama heel erg mee ingenomen geweest zou zijn! Gerdine was er voor ons. Het afscheid van onze moeder was warm, eervol en gedenkwaardig. Zeker mede dankzij Gerdine, een professional die haar vak verstaat. Ik kan u beslist aanraden om de uitvaart van uw naaste door Gerdine te laten verzorgen.
Gerdine is een heel oprecht, hartelijk en warm persoon. Ze komt naast je staan en begeleidt je in het hele proces, en doet er alles aan om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Een diepe buiging voor haar!
Je vader is overleden. En dan moet je ineens een uitvaart regelen. Ik was Monuta al aan het bellen toen mijn broer zei: "Ik weet iemand die dit heel goed kan". Wat ben ik blij dat ik naar mijn broer heb geluisterd. Gerdine verstaat haar vak als geen ander. Ze heeft mij en mijn broer volledig ontzorgt. Het hele traject is geweldig verlopen. Gerdine denkt aan alles en geeft zinvolle tips en adviezen. Daarbij bereikt precies de goede balans tussen professioneel enerzijds en warm en persoonlijk anderzijds. Zoals mijn dochter het zei: "Gerdine is onze steun en toeverlaat". Dankjewel Gerdine!
Zeer empathische vrouw met veel talent en ervaring. Het onmogelijke mogelijk weten te maken, dat doet zij. Gerdine heeft het talent om jouw wensen om te zetten in een warm, onvergetelijk en persoonlijk afscheid. Finesse. De perfecte mix tussen compassie, ervaring, deskundigheid en oog voor detail. Binnen gestelde kaders deuren weet te openen en op verrassende wijze nieuwe inzichten en ideeën aandraagt. Zorgeloos, uit handen nemend, dragend. Dankjewel Gerdine.
Ik heb Gerdine van Kooten in een, voor mij zeer zware, periode als een uitvaart deskundige mogen ervaren. Gerdine heeft mij, en mijn overleden vrouw, deskundig maar vooral betrokken, begeleidt in de laatste periode voor het afscheid.
26-11-20 We hadden eerst en achteraf gelukkig een voorbespreking over de uitvaart van Ma en gelijk vast laten leggen. Een week later kwam Ma te. Gerdine, hoefde alleen de memory box voor de dag te pakken. Wij werden overal bij betrokken, het afleggen tot aan het wegbrengen naar de kerk waar Ma werd opgebaard. Gerdine, heeft héél veel taken verricht in de kerk. Op het kerkhof hadden we na afloop een super luxe catering verzorgt door M.O. V. In verband met Corona. Wij willen GERDINE hartelijk bedanken voor alles wat zij voor ons heeft betekend. Bedankt Familie Kramer
Gerdien helpt je heel integer in de moeilijke uren na het ontvallen van een dierbare . Haar invoelend vermogen ,creatieve omgang met de lastige situatie hebben wij als erg prettig ervaren. Kortom als t nodig is bellen we je weer Gerdien .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid