facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerard Metz

Gerard Metz
Adres: Gerard Metz Tweewielers, Dorpsstraat 367, 1566 BD Assendelft, Nederland
Telefoonnummer: 075 687 1202
Staat: Noord-Holland
District: Zaanstad
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 367
Postcode: 1566 BD


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Fantastisch bedrijf vorige week sim mio gebracht voor onderhoud top gedaan leuke jongens
Ik heb hier een brommer gekocht, ik ben eerlijk geadviseerd over mijn aankoop zonder iets aangesmeerd te krijgen. Ik kreeg mijn eerste onderhoudsbeurt en een goed slot cadeau bij mijn aankoop. Altijd vriendelijk en goed contact, ook toen mijn nummerbord te laat geleverd werd.
Ik heb hier al een fiets en een scooter gekocht. Altijd even vriendelijke service met een lach en af en toe een geintje! Top mannen, want dat kon ik wel gebruiken na de zoveelste keer mijn scooter in de prak te rijden. Altijd weer keurig netjes gefixt ! Toppers zijn jullie!
Zeer goed personeel, de zaak straalt kennis en vakmanschap uit .nIedereen die Molenaar in Zaandijk gewend was mag blij zijn hier klant te zijn.
Altijd goede service. Scooter voor mijn vrouw gekocht en in onderhoud. Daarvoor ook al jaren scooter in onderhoud. Donnie regelt zaken netjes. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid