facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gera Fotografie

Gera Fotografie

Info

Een goede foto wordt niet gemaakt door een goede camera, maar door degene die voor en achter de camera staan

Adres: 9975VT Ulrum
Telefoonnummer: 0610643864
Stad: Ulrum
Postcode: 9975VT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
September 2022 heeft Gera onze grote dag vastgelegd. Na meermaals contact hebben we de planning tot in details samen vastgelegd wat veel rust gaf als bruidspaar. Op de dag zelf kwam ze ruim op tijd aan en gaf ons de juiste tips en adviezen voor de finishing touch. De trouwfoto's samen met mijn man zijn prachtig geworden, precies zoals we vooraf hadden besproken en zelfs boven verwachting. Ze is de verdere hele dag als gast opgegaan in onze dag. We hebben totaal geen hinder gehad van haar aanwezigheid, en de foto's laten zien dat ze geen belangrijk moment gemist heeft. Met de groepsfoto's was ze adequaat en duidelijk- waardoor zelfs deze foto's echt prachtig zijn geworden en iedereen er stralend opstaat. Zeker een aanrader. Denkt mee, wringt zich in bochten voor het mooiste resultaat en de fijnste geruststelling en ook achteraf was ze altijd open en fijn in contact en overleg over de fotoboeken. Echt een gevoelsmens!
Afgelopen september 2022 heeft Gera samen met Rianne onze bruiloft fantastisch vastgelegd. We hebben gebruik gemaakt van de combideal en dat was de beste keuze ooit! Een gouden duo die op onze dag voor veel humor en creativiteit garant stonden. Wat hebben we met jullie gelachen en wat dachten jullie fijn mee. Al dezelfde avond kregen we een preview opgestuurd. Hoe fijn was het om even terug in onze “bubbel” te duiken en al meteen dingen te zien die we van elkaar niet hebben gezien die dag. Afgelopen week kwamen al onze foto’s binnen, sprakeloos! Heel mooi om onze dag terug te kijken. Inmiddels hebben we alles al meerdere keren gezien maar het blijft fantastisch om terug te zien. Momentjes die we niet eens gemerkt hebben, dierbare momenten. Voor iedereen die twijfelt over Gera zou ik zeggen; doen!! Wat zijn wij blij met jou als fotograaf! En voor wie nog geen videograaf heeft en twijfelt; Gera en Rianne About Memories zijn een gouden duo!
Dankzij Gera en Rianne zijn alle mooie, grappige en ontroerende momenten van onze trouwdag prachtig vastgelegd! Wij hebben gekozen voor een combinatiepakket van Gera en Rianne, omdat het fijn is als de fotograaf en videograaf op elkaar ingespeeld zijn en daarnaast is het natuurlijk ook efficiënt aangezien je al zoveel dingen moet regelen voor een bruiloft. De kennismaking was erg gezellig. Ze stelden goede vragen om onze wensen duidelijk te krijgen, kwamen met veel ideeën en hebben ons zelfs geholpen met het maken van een relaxte dagplanning. De foto/videoshoot voorafgaand aan de ceremonie was relaxt waardoor we helemaal onszelf konden zijn, wat duidelijk terug te zien is op de foto’s en video’s. Vlak na de bruiloft ontvingen we alvast een paar foto’s en een korte video waardoor we tijdens de huwelijksreis al extra konden nagenieten van de mooie dag. Het eindresultaat is prachtig! De liefde, sfeer, ontroering en humor spat er vanaf en wij bekijken het fotoboek en de video’s nog regelmatig om die mooie herinneringen weer op te halen. Ik zou Gera en Rianne zeker aanraden om jullie mooie dag vast te leggen!
Gera is een geweldige fotograaf! Al 2 shoots mogen doen met onze zoon bij haar. En ook voor dit jaar willen we weer 1 doen/plannen. Geweldige ideeën heeft ze. En super geduldig met kinderen. Onze 1e shoot was een cakesmash voor de 1e verjaardag van onze zoon, de 2e was voor zijn 2e verjaardag. Hetzelfde idee alleen dan met verf, een paint shoot. Heerlijk laten schilderen en daar heeft Gera ook weer prachtige foto's van gemaakt.
Superleuke cake smash foto's gemaakt bij gera voor mijn dochtertje haar eerste verjaardag! En prachtige ksrstfotos op een hele mooie set. Waar ik kerstkaarten voor de familie heb gemaakt! Aardige super vrouw! Heel leuk en vooral geduldig met kinderen. Neemt haar tijd en zorgt dat je kind zich op zijn gemak voelt! Zeer tevreden
Gera is een hele fijne en enthousiaste fotograaf, ze haalt alles uit de kast en neemt alle tijd zodat je kindje zich op zijn of haar gemak voelt. Met als resultaat: prachtige, spontane foto's die een herinnering voor het leven zijn!
Geweldige fotograaf. Gera heeft veel passie voor haar vak en geduld, vooral met baby's en kinderen. Ze zorgt dat alles perfect is voordat een foto maakt en geeft je zelfvertrouwen voordat ze de foto maakt. Ze voelde ons perfect aan en ook onze kleine meid. We zijn heel benieuwd hoe onze trouwfotos gaan worden in 2020:-
We hebben een zwangerschapsshoot en een newbornshoot laten doen bij Gera. Prachtige foto's! Gera is een geduldige fotografe die de foto's met veel liefde, humor en enthousiasme maakt. Wij komen zeker nog weer!
Al diverse shoots bij Gera voor de camera gestaan en dit gaan we zeker nog vaker doen! Gera heeft erg goede en leuke ideeën, denkt met je mee, heeft veel geduld, oefent met liefde haar vak uit en de foto's zijn kwalitatief zeer goed! En ook niet onbelangrijk; vraagt een nette prijs.
Ik heb een hele leuke paint smash gehad hier, werken met een 2 jarige is niet makkelijk, Wat was de fotograaf lief en vol geduld met mijn kleine meid . En wat een mooie studio met veel keuze kwa achtergrond en accessoires.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid