facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geologisch Museum Hofland

Info

Geologisch Museum Hofland geeft zijn bezoekers inzicht in de samenstelling, bouw en geschiedenis van de aarde. In diverse opstellingen wordt het verhaal van de aarde verteld.

Adres: Hilversumseweg 51, 1251 EW Laren, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Laren
Route: Hilversumseweg 51
Postcode: 1251 EW



op zoek naar gerelateerd: Huidige tentoonstelling Singer museum Laren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Singer Laren Singer Laren 2 km Prachtig museum met twee geweldige tentoonstellingen. Van 15 mei-8 sept.2024: Breitne...
Singer Laren Singer Laren 2 km Startpunt van een bijzonder initiatief om contact met de bezoekers te houden: Een au...
Recensies
Super leuk museum met liefde voor het verleden en de wereld. Doen echt hun best om alles zo overzichtelijk mogelijk tentoon te stellen en ook zo dat het blijft hangen.
Vandaag bij het museum geweest samen met kleinzoon wat is het daar leuk en gezellig zeker een aanrader voor kinderen veel te zien en te leren
Een heerlijk klein ouderwets museum vol met vrijwilligers die je graag vertellen over de collecties die er staan. Je kan er met kinderen prima een uurtje langs. De “grot” met “indiaan/ native american “ boven is een aanrader hoewel de film best spannend is voor kinderen onder de 6 jaar.
Hele mooie collectie fossielen, mineralen en edelstenen. Heldere uitleg, ook via audiotour. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd.
Een heel leuk museum om met kinderen naar toe te gaan.
Leuk museum. Mooie stenen-tuin, aardige mensen en veel verschillende interactieve dingen te doen.
Zeer leuk museum met mooie tuin. Veel bijzondere vondsten met veel uitleg. Mooi tentoongestelde 'stenen' en halfedelstenen, wordt gedragen door actieve vrijwilligers die het geheel een warm hart toedragen. Geschikt voor kinderen! Aanrader!
Mooie collectie stenen. Eigen atelier om stenen door te zagen en te polijsten.
Leuk klein museum met leuke activiteiten voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid