facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gentlemen mode

Gentlemen mode
"Gentlemen is sinds september 1984 gevestigd in het pittoreske centrum van Oud-Beijerland en een waar begrip in de Hoeksche Waard met een winkel van ruim 1200m2 mannenmode. Georiënteerd op de laatste Italiaanse trends biedt Gentlemen een hoogwaardige casual-, business- en trouwkostuumcollectie. Daarnaast is Gentlemen gespecialiseerd in maatwerk. Gentlemen biedt voor elke gelegenheid de perfecte outfit."
Adres: Oost-Voorstraat 4-6, 3262 JE Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31186614165
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oost-Voorstraat 4-6
Postcode: 3262 JE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Modewinkels Oud-Beijerland, Gentlemen's Hardware, Konijnendijk Mode, Gentleman, Gentlemen or gentleman, Voorwinden Oud-Beijerland, Gentlemen pyjama, Gentlemen mode Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Versteegh-Jeansstores Versteegh-Jeansstores 143 meter Na jaren weer eens langs geweest wij wisten nog geeneens dat ze verhuisd waren maar z...
Recensies
Vandaag voor het eerst binnen gestapt. Eindelijk een winkel waar je fatsoenlijk en vlot geholpen wordt. Er wordt geluisterd naar je wensen. En geen opdringerig gedoe.
mooie winkel. Dure kleding voor de upper class
Klantvriendelijk. Niet opdringerig. Veel keuze. Kom er graag.
Ik heb bij Gentelmen mode mijn trouwkostuum gekocht en was zeer tevreden over de service en kwaliteit. voor de gene die opzoek is naar een nette here pak of trouwkostuum is Gentelmen mode zeker de plek waar je moet zijn. mijn 5 steren is 100% verdiend
Gentlemen, mode voor heren, is een al langer bestaande modezaak in Oud-Beijerland. Ze hebben op diverse adressen gezeten, maar nu al geruime tijd aan de Oost Voorstraat vlakbij het Marktplein, dus middenin het centrum. Het is een ruime zaak, wel samengesteld uit verschillende panden. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. De kleding is van goede kwaliteit, meest ook kwaliteitskleding, waar je in elk geval enige service en naservice van mag verwachten. Meestal slaag je wel in wat je zoekt. De prijzen liggen boven het gemiddelde. Maar de koffie is dan weer gratis. Parkeren kan bij wijze van spreken voor de deur, gratis.
Een omweg waard! Ruim assortiment en daarmee veel keuze uit mooie merken en kwalitatief goede materialen. Laat je helpen door professionals met kennis van zaken bijv. door Ben of door de zoon van de eigenaar of eigenaar zelf, die ook nog eens in staat zijn een goed of leuk gesprek aan te gaan. Advies en service zijn duidelijk zicht- en merkbaar in het gedrag van alle collega's die daar werken. Een heel fijne zaak!!
Na jaren van moeilijke zoektochten naar goed passende kleding kreeg ik een tip om bij Gentlemen te kijken. Nooit meer weggegaan omdat past niet, niet bestaat en ze ook eerlijk zijn als iets niet mooi zit. Top personeel en service! Ik hoop dat jullie dit nog jaren volhouden!
Erg dure winkel, maar met zeer goede service. Elke verkoper heeft verstand van zaken. Even wat opmeten en vermaken is geen probleem. Verder goed advies, ook als iets niet goed staat of past. Kortom, niet goedkoop, maar het geld wel waard!
We zijn super geholpen door Helen. Ik kwam een trouwkostuum uitzoeken met specifieke eisen. Ze hebben goed meegedacht en deze moeilijke opdracht schitterend vervuld in samenwerking met Beymen Mode.
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Ouderwets goede service en aandacht voor de klant. Top winkel voor mooie luxe herenmode.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid