facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Genieten op het water

Genieten op het water

Info

Verhuur van Tiny Houseboats, luxe zeiljachten, valken en motorbootjes

Label

Genieten op het Water B.V.

Adres: Gouden Boaijum 9b, 8621CV Heeg
Telefoonnummer: +31613363376
ln.retawtehponeteineg@ofni
Stad: Heeg
Route: Gouden Boaijum 9b
Postcode: 8621CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: sloepverhuur leiden, sloep huren oegstgeest, van egmond botenverhuur, sloep huren kaag, botenverhuur leiden, bootje huren op de kaag, sloepverhuur zoeterwoude, boot verhuur voorschoten
Recensies
Hebben hele nieuwe boten en geven uitstekende service. Ik raad dit bedrijf erg aan als je een sloep of zeilbootje wil huren.
Een heerlijk dagje gevaren in de Ariane van Genieten op het water. Boot zeker ruim genoeg voor 4 volwassenen, hij voldeed aan al onze wensen!
Top bootje gehuurd.
Super dag gehad! Prachtige en zeer luxe boot
Heerlijk een paar dagen met de Tiny House Boat het water op geweest. Wat genieten op het water van je "eigen varende huisje" met alles wat je nodig hebt. Met 4 personen in februari al lekker genieten van de rust, zon en het mooie weer. Jelle....dank voor de goede en relaxte service & klantvriendelijkheid!
Fantastische sloep. Die willy. Erg vriendelijk geholpen door Jelle & Inge. Na een goede uitleg over de boot zijn we een door Jelle & Inge aangeraden route gaan varen. Geweldige route door Sneek en andere kleine kanalen en meren. Echt een aanrader!
Schitterend, aan te raden.
Top dag op het water! Goede service, aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid