facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geniet Gezond Vitaliteit & Leefstijl

Geniet Gezond Vitaliteit & Leefstijl

Info

Voeding, training en coaching om van jouw leven een gezond leven te maken, waarbij genieten een belangrijke factor blijft!

Geschiedenis

Geniet Gezond staat voor een individuele benadering bij het oplossen van uw vragen over gewichtsverlies en vitaliteit. Tijdens het coachtraject probeer ik je vanuit meerdere perspectieven naar jouw leefstijlvraagstuk(ken) te laten kijken. Hierbij zullen tips en handvatten worden aangereikt waardoor je een oplossing op maat krijgt met als uiteindelijke doel een duurzame gedragsverandering en een vitalere versie van jezelf.



"Als leefstijlcoach help ik de 50+ vrouw, met leefstijltrajecten, online challenges en trainingen, om fit oud te worden"
Adres: St. Nicolaasstraat 31a, 6369 XM Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 0651741011
Stad: Simpelveld
Route: St. Nicolaasstraat 31a
Postcode: 6369 XM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Paardenspiegel De Paardenspiegel 641 meter De Paardenspiegel Het paard als spiegel van de mensenziel
LiveVit LiveVit 767 meter Voedingsadvies, Beweegadvies, Persoonlijke training en coaching bij verandering van g...
Gentile Coaching Gentile Coaching 790 meter Tijdens het ontwikkelcafé heb ik Wendy leren kennen als een warme en vrolijke coach. ...
Pol Jorissen Sporthorses   Pensionstal Pol Jorissen Sporthorses Pensionstal 2 km Goed in les geven mijn dochter is dik tevreden super
Recensies
Begin 2022 heb ik meegedaan met Monica's online challenge 'Lekker fit'. Het enthousiasme van Monica werkt aanstekelijk, haar deskundigheid is groot. Het heeft voor mij betekent dat ik nog steeds sept '22 elke dag om 06.30 u buiten sta en een uur loop. Iets wat ik eerder niet volhield. Altijd te druk etc. Monica motiveert en begeleidt mij nog steeds, waardoor ik fit de dag begin. Ook voor voedings- en ontspanning vragen kan ik bij haar terecht. Ik ben ontzettend blij dat ik die challenge ben aangegaan!
Ik heb genoten van de Feestdagen beweegchallenge 2021 van Monica. Vooral omdat Monica zeer stimulerend en motiverend is. Zo is het me gelukt twee minuten te planken. Maar wat ik het allerleukste vond is dat ik door de challenge ben gaan hoepelen. En de hoelahoep is een blijvertje gebleken. Ik doe het nog steeds met veel plezier. Dankzij Monica!
Monica heeft mij, een bank-bureau-bintje, aan het bewegen gekregen met haar Lekker Fit BeweegBoost. Een serieuze prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. In de eerste plaats omdat ik me daardoor fitter voel. En in de tweede plaats omdat deze boost de aanzet was van kilo’s gewichtsverlies. Monica’s enthousiasme, kundigheid en warmte zijn onontbeerlijk voor zulke resultaten. Ik kan haar als beweeg- en vitaliteitscoach van harte aanbevelen, ook aan mensen die van nature niet warm lopen voor fysieke inspanning. Dankjewel voor de fijne ervaring en het prachtige resultaat, Monica! Tineke Bloemen
Mede dankzij de coaching, de training, begeleiding en de tips van Monica heb ik mijn leefstijl op meerdere fronten zoals gewicht, ontspanning, ademhaling, voeding en beweging kunnen verbeteren. Vanaf het eerste moment een super goede klik. Jouw deskundigheid, betrokkenheid , enthousiasme en vertrouwen is top. Het werkt aanstekelijk en super goed. Dank daarvoor!
Planning chalange gedaan .Online gestimuleerd door Monica, met filmpjes erbij.Bijzonder leuk om te doen. Heb al eerder een chalange bij Monica gedaan en gehaald .Super.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid