facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geneafox

Geneafox

Info

Vous ressentez ce besoin de découvrir d'où vous venez? Vous avez envie de comprendre qui vous êtes à travers vos ancêtres? Ou vous souhaitez comprendre la généalogie. Je vous donne les outils en main pour y arriver



"Praktijk voor cosmetische behandelingen met botox en fillers. De praktijk wordt gerund door een ervaren BIG geregisarts die gespecialiseerd is in anti aging methodes en huidverbetering.De kliniek biedt o.a. de volgende behandelingen:botox, lipfillers, tca peelings, profhilo, plexr, skinboosters, huidverzorgingsproducten, advies omtrent huidverbetering.Service en behandelingen omvatten o.a.:opvullen en verwijderen van rimpels, huidverstrakking, huid egalisering bijv. pigmentvlekken verwijderen, huid verjongende behandelingen, lippen opvullen, ooglidcorrecties, volume terugbrengen in het gezicht, wenkbrauwlift.Ook biedt de kliniek behandelingen tegen migraine, overmatig zweten, tandenknarsen, gummy smile/tandvleesglimlach."
Adres:
Stad: The Hague


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fijne rustige man. Duidelijke uitleg. Nam de tijd voor me. Het voelde hier niet aan als een filler fabriek die je tegenwoordig veel ziet. De dame die de deur open deed zag er ook goed uit. Ik ben altijd bang bij plekken waar mensen werken die er te plastic uit zien. Ik kom zeker terug hier!
Ik ben ontzettend blij met mijn lipfiller behandeling! Het resultaat is natuurlijk en erg mooi. Gaaf Injectables is een topkliniek waar kwaliteit, kunde en klantvriendelijkheid voorop staat.
Mijn migraine/hoofdpijn aanvallen en de intensiteit ervan zijn verminderd nadat ik de botox behandeling bij Gaaf Injectables ben ondergegaan. Nick is zeer professioneel en heeft mij alles over de behandeling duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De behandeling was pijnloos, snel en verliep goed. Dankzij deze behandeling heb ik nu meer kwaliteit van leven.
Na een plezierige en heldere intake al snel de eerste behandeling MORPHEUS8 ondergaan bij de huidtherapeute. De ontvangst en uitleg gaf me vertrouwen. Ook tijdens de behandeling en de begeleiding daarbij bleek haar kundigheid en ervaring. Ik kom graag weer terug voor de tweede behandeling.
Ik ben goed ontvangen en op mijn gemak gesteld, goede adviezen over de behandeling. Mijn eerste Morpheus8 behandeling gehad. Alle handelingen werden mij verteld wat voor mij rustgevend was. Ik kijk uit naar de volgende afspraak!! ben zeer tevreden!!!
Fijne kliniek, erg goed geholpen Morpheus behandeling en een zeer comfortabele omgeving. Resultaat moet ik nog even afwachten, maar voor nu i.i.g. erg tevreden.
Hele fijne en open gesprekken. Mijn eerste Morpheus 8 behandeling gehad. Is mij 100% meegevallen. Ook het herstel. Ik ga zonder spanning de 2e en 3e behandeling in. Echte aanrader, zelfs als je er bijna 200 km voor moet rijden.
Botox onderhoud voor frons. Doe dit 3 á 4 keer per jaar, zeer tevreden over het resultaat.
Zeer tevreden, Nick is heel behulpzaam en vooral belangrijk in dit werk: eerlijk! Kom zeker terug.
Ik heb alleen maar goede ervaringen bij Gaaf. Er wordt goed naar je wensen geluisterd in een hele ongedwongen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid