facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Genap B.V.

Genap B.V.

Info

Genap focuses on using plastic foils in total concepts for the storage and separation of liquids, in particular water.



"Genap is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de land- en tuinbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw GWW. Wij ontwikkelen, produceren en installeren duurzame oplossingen voor het opslaan, tegenhouden en afdekken van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. In onze twee productielocaties in ‘s Heerenberg en Steenwijk produceert Genap folieconstructies op maat die door ons intern ontwerpbureau en laboratorium worden ontwikkeld en gecontroleerd. Voor het installeren op locatie hebben we eigen montageteams die wereldwijd worden ingezet."
Adres: Goorsestraat 1, 7041 GA 's-Heerenberg
Telefoonnummer: +31 (0)314 66 16 44
Stad: 's-Heerenberg
Route: Goorsestraat 1
Postcode: 7041 GA



op zoek naar gerelateerd: Rainwater harvesting, Genap Agro
Recensies
Leuk bedrijf. Maakt kunststoffolie constructies voor land&tuinbouw en GWW.
Mooi bedrijf wist ik niest van, maken mooie producten voor d etuinbouw
Fantastisch bedrijf
Vertaald door Google Snel laden : Voor elke lading heeft u een 6-cijferig referentienummer nodig. Origineel Szybkie załadunki : Do każdego załadunku potrzebny jest 6cio cyfrowy numer ref.
Vertaald door Google Discriminatie voor oude buitenlandse werknemers. Origineel Discriminazione per i vecchi lavoratori stranieri.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid