facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemengd Koor Crescendo Doenrade

Gemengd Koor Crescendo Doenrade

Info

Crescendo Doenrade, Limburgs beste grote koor 2017, heeft een zeer uiteenlopend repertoire van klassiek tot modern, wereldlijk en geestelijk.

Geschiedenis

Gemengd koor Crescendo bestaat uit ca tachtig enthousiaste zangers en zangeressen.
Deze zangers en zangeressen komen voor een groot deel uit Doenrade, maar ook uit de nabije en wijdere omgeving telt ons koor een aanzienlijk aantal leden.
Ook bij Crescendo betekent zingen plezier, maar daarnaast staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Deze kwaliteit heeft geleid tot een goede naamsbekendheid in de grote regio.

Het repertoire van gemengd koor Crescendo is veelzijdig en vernieuwend. Het bevat naast klassieke missen en operakoren ook musicalwerken, popsongs en werken van eigentijdse componisten. Om de variatie en veelzijdigheid van het repertoire te vergroten wisselen wij af met kleinere ensembles en solisten uit eigen gelederen. Het koor is dan ook een graag gezien medewerker aan promsconcerten en andere muzikale projecten van zuster verenigingen.

Adres: Zwarte Graaf 10, 6439 BB Doenrade
Telefoonnummer: 0623932132
Stad: Doenrade
Route: Zwarte Graaf 10
Postcode: 6439 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Bennelly Café Bennelly 361 meter Nog een echt bruin dorpscafé waar gezelligheid voorop staat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid