facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeenteraad Zoetermeer

Gemeenteraad Zoetermeer

Info

De gemeenteraad is er voor u! Op deze pagina vindt u actuele informatie van en over de gemeenteraad van Zoetermeer.

Geschiedenis

Het contact voor deze pagina loopt via de Griffie van de gemeente Zoetermeer: [email protected]

De gemeenteraad vindt het leuk als u reageert op onze berichten of ons iets wilt vertellen. We hebben hiervoor wel spelregels. Berichten met commerciële reclame-uitingen verwijderen wij. Dat doen we ook met berichten die beledigend zijn, bedreigingen of (links naar) illegale zaken bevatten.

----------------------------------------------------------------

De gemeenteraad vertegenwoordigt inwoners van de gemeente Zoetermeer. De gemeenteraad controleert of burgemeester en wethouders hun werk goed doen. Ook zet de raad het beleid in hoofdlijnen uit. De verkiezingen zijn eens in de vier jaar. Bij de gemeenteraadsverkiezingen mogen ook niet-Nederlanders hun stem uitbrengen, als ze tenminste vijf jaar legaal in Nederland verblijven.

Taken van de gemeenteraad
De belangrijkste taken van de gemeenteraad zijn: het vaststellen van de beleidskaders, het controleren van het college en het vertegenwoordigen van de Zoetermeerse inwoners. De uitvoering van het beleid is de taak van het college van burgemeester en wethouders.

Adres: Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer
Telefoonnummer: 14 079
Stad: Zoetermeer
Route: Stadhuisplein 1
Postcode: 2711 EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Zoetermeer afspraak maken, Gemeente Zoetermeer afval, Gemeente Zoetermeer adres, Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Zoetermeer, Gemeente Zoetermeer grofvuil, Gemeente Zoetermeer Wmo, Gemeente Zoetermeer paspoort, Mijn Zoetermeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid