facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeenteraad Wormerland

Gemeenteraad Wormerland

Info

De gemeenteraad is het hoogste orgaan van de gemeente. Dat betekent dat de gemeenteraad voor een belangrijk deel het beleid van de gemeente bepaalt.

Geschiedenis

De gemeenteraad van Wormerland heeft 17 leden die elke vier jaar rechtstreeks door de stemgerechtigde inwoners van de gemeente Wormerland worden gekozen. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 19 maart 2014.
Er is een duidelijk onderscheid tussen de gemeenteraad, die de besluiten neemt en het college van burgemeester en wethouders, die de besluiten voorbereidt en uitvoert.
Voor meer informatie, zie: http://www.wormerland.nl/bestuur_en_organisatie/gemeenteraad

Adres: Koetserstraat 3, 1531 NX Wormer
Telefoonnummer: 075-651 2100
Stad: Wormer
Route: Koetserstraat 3
Postcode: 1531 NX



op zoek naar gerelateerd: Gemeente Wormerland afspraak maken, Gemeente Wormerland contact, Gemeenteraadsverkiezingen Wormerland, Wormerland nieuws, Handhaving Wormerland, Gemeente Wormerland Melding, Gemeente Wormerveer, Gemeente Wormerland vergunningen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid