facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Vleuten

Adres: Dorpsplein 1, 3451 BK Vleuten
Telefoonnummer: 030 - 286 00 00
Stad: Vleuten
Route: Dorpsplein 1
Postcode: 3451 BK



op zoek naar gerelateerd: Gemeente Utrecht afspraak maken, Gemeente Vleuten adres, Telefoonnummer gemeente Vleuten, De Meern gemeente, Gemeente Utrecht contact, Gemeente Utrecht openingstijden, Gemeentehuis Vleuten pasfoto, Gemeente Utrecht rijbewijs
Recensies
Makkelijk te bereiken. parkeren voor de deur. Afspraak via internet. Aanmelden via qr code of aan de zuil. Na even wachten werd ik goed geholpen met het vernieuwen van documenten. Ophalen afspraak ook via website van de gemeente. Dat was ook snel gedaan.
Nette medewerkers en erg behulpzaam, hartelijk dank voor de afhandeling vóór burgerzaken Teus Van Beek
Als je ergens geholpen wil worden waarbij je je niets meer dan een nummer voelt, je het meest onpersoonlijke contact wil meemaken in de regio en afspraken geen afspraken blijken te zijn dan ben je hier op het juiste adres. Het personeel van de gemeente hier is dusdanig ambtelijk en hooghartig dat het contact eigenlijk niet eens menselijk meer te noemen is. Rekening houden met lichamelijke tekortkomingen invaliditeit is overigens wat ze ook totaal niet machtig zijn, maar dat mag je tegenwoordig natuurlijk ook niet verwachten van de medewerkers in een overheidsgebouw.
Ik kwam mijzelf inschrijven nieuw in deze gemeente dus ga naar het gemeente huis vervolgens krijg ik te horen dat ik telefonisch een afspraak moest maken ik had geen telefoon bij me kon daar ook niet bellen en kon ook niet ter plekke een afspraak maken dus weer naar huis gefietst en gebeld en afspraak gemaakt kon ik een uurtje later toch terecht voor mijn inschrijving dus bij elkaar 3 uur bezig geweest om mijzelf in te schrijven dit moet echt beter geregeld worden ook had ik om 14.35 uur een afspraak ik werd pas om 14.55 uur geroepen
Service is ok, was zelf een keer te laat voor een afspraak en ik moest toen een nieuwe afspraak maken voor het ophalen van een document, die nieuwe afspraak duurde in totaal nog geen 2 minuten. Een beetje flexibiliteit zou fijn zijn.
Geen wachttijden, dus ik werd snel geholpen
Handige lokatie zodat je niet naar de stad hoeft. Veel burgerzaken zijn gewoon hier te regelen. Voldoende parkeerplek voor fiets en auto. Afspraak voordien online te maken.
Men wil graag werken via afspraak, ik kom de geboorte van mijn kind aangeven om vervolgens door te gaan naar mijn te vroeg geboren kindje ruim afgesproken voor de files en toch loopt het zo uit dat ik pas na 4 uur weg kan.
Een fijn en rustig stadskantoor van Utrecht. Erg vriendelijk personeel en behulpzaam. Ook meer plaats om op korte termijn een afspraak te maken dan bij het stadskantoor in het centrum.
Dependance van het gemeentehuis Utrecht. Echter er moet vooraf een afspraak gemaakt worden. Goed alternatief voor de inwoners van Leidserijn en Vleuten de Meern. Parkeerplaatsen voldoende. Fotograaf voor pasfoto's in aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid