facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Heemstede

"In Heemstede wonen ruim 27.000 inwoners, waaronder ruim 12.000 huishoudens waarvan een derde bestaat uit gezinnen met kinderen. Heemstede is een groene gemeente en heeft veel te bieden zoals: een groot aantal rijksmonumenten waaronder prachtige landgoederen, aantrekkelijke winkelstraten en de woensdagmarkt. En voorzieningen zoals cultuur, sport en recreatie."
Adres: Raadhuisplein 1, 2132 TZ Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0900-1852
Stad: Heemstede
Route: Raadhuisplein 1
Postcode: 2132 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Heemstede groenvoorziening, Gemeenteraad Heemstede, Gemeente Heemstede afval, Gemeente Heemstede nieuws, Gemeente Heemstede Handhaving, Gemeente Heemstede vacatures, Gemeente Heemstede Wmo, Gemeente Heemstede parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wandelbos Groenendaal Wandelbos Groenendaal 896 meter Memorie lane....ik heb genoten van het wandelbos, de natuur maar ook van de kinderboe...
Recensies
Tip: maak een beter meldpunt voor gebreken aan asfalt etc. Ik ken een beter online systeem van Haarlem.nl ervoor, die wel vlekkeloos werkt..
Fantastische ervaring! Burgemeesterwaardig, maar achter de balie. Op 31 maart om 15.25 uur afspraak voor id-kaart. Pasfoto terecht afgekeurd, ter plekke opnieuw kunnen maken met diverse goede tips, leuke babbel, ambtshalve vastgesteld tarief paspoort betaald voor id-kaart, ondanks kas-/teldag onverschuldigd betaalde contant retour van deze dame. Het hield niet op. Ik heb mij letterlijk nog nooit zo welkom - en mens - gevoeld als hier, geholpen door deze dame, en in mijn eigen woonplaats.
Vanmiddag vrij gehouden voor het aanvragen van een paspoort. Op Google wordt vermeld dat het gemeentehuis hiervoor open is van 8:30u tot 19:30u. Pasfoto laten maken in het fotohokje en naar de balie. Helaas meneer in de middag alleen op afspraak. U kunt nu niet terecht. Komt u maar een andere keer terug. Wat een slechte service. Je gemeentehuis zou hiervoor toch altijd gewoon geopend moeten zijn.
Hier wordt je vriendelijk geholpen, je regelt snel je zaken + gratis parkeren ook. Als een nieuwe bewoner krijg je een potje honing uit een korf die op de dan van de gebouw zit... ben onder indruk.
Monumenten van het geschiedenis maar nog steeds ontwikkeld
Wij zijn zeer tevreden over onze gemeente, men doet veel goeds en dat zie je ook. Het onderhoud van de wegen gaat voorspoedig én mooi.
LS. Ik wil de gemeente Heemstede een groot compliment geven over het schoonmaken van de Haemstedelaan dit is klasse. Het ziet er weer prima uit. Hoogachtend, J.Vogel
netjes geholpen en niet onnodig geld uit je knip trekken
U bent elders beter af. Hoewel gemeente beleid in de regio elders niet veel beter is kan ik niet aanraden om zaken hier te regelen.
Nog schoner dan je huis, de omgeving is beschaafd en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid