facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeentehuis Bodegraven

Gemeentehuis Bodegraven
Adres: Raadhuisplein 1, 2411 BD Bodegraven, Nederland
Telefoonnummer: 0172 522 522
Staat: Zuid-Holland
District: Bodegraven-Reeuwijk
Stad: Bodegraven
Route: Raadhuisplein
Huisnummer: 1
Postcode: 2411 BD


Recensies
Een jaar de tijd nemen om een beslissing te nemen over een bezwaar op de WOZ-waarde van mijn woning. Vervolgens tot op de laatste dag dat je een beslissing mag maken voordat je de ingebrekestelling kan versturen, een brief sturen dat je bezwaar aan alle kanten is afgewezen. In 2024 mag je geen gebruik meer maken van no cure no pay bezwaar, dit houdt in het kort in dat de gemeente vrij spel heeft met je WOZ waarde, als particulier bezwaar maken maakt geen indruk bij de gemeente, ze verzinnen altijd wel iets waarom je bezwaar niet zal worden geaccepteerd. Dit is een vorm van legale diefstal van je inwoners. Dat de gemeente op LinkedIn in durft te beweren dat ze betrokken zijn met haar inwoners is een walgelijke claim als je zo met je inwoners omgaat.
Het sociale team die hier in zit is meer dan ruk.nLuisteren niet goed en weten al helemaal geen passende oplossing te bedenken.nTotaal geen ervaren medewerkers en lijken vaak een partij te kiezen.
Gemeentehuis is centraal gelegen in Bodegraven omringt door winkels en horeca. Met een wekelijkse markt. Bodegraven is kleine plaats gelegen in het groene hart.
Heel prettig.Hoewel ik niet in de gemeente Bodegraven woon was het ontvangst aller plezierigst
Geweldige gemeente heeft gratis koffie en ik werk hier, dus het is gemeente
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid