facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Woensdrecht

Gemeente Woensdrecht

Info

Officiële facebookpagina gemeente Woensdrecht. Gemeentehuis: Huijbergseweg 3, 4631 GC Hoogerheide, tel. 14 0164. www.twitter.com/GemWoensdrecht

Geschiedenis

Woensdrecht, een gemeente met ruim 21.600 inwoners, is gelegen tussen Bergen op Zoom en Antwerpen. Het landschap kenmerkt zich door de ligging, waarbij de steilrand of zoom, 'Brabantse Wal' genoemd, typerend is.

Woensdrecht heeft bijna 9.000 arbeidsplaatsen en een groot buitengebied waarin de belangen van natuur, landbouw en recreatie op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is Woensdrecht een gemeente met een actief verenigingsleven en worden er aansprekende activiteiten georganiseerd.

De gemeente bestaat uit de volgende dorpskernen Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht.

Label

HUISREGELS VAN DEZE FACEBOOKPAGINA

Reacties

We vinden het leuk als je reageert op onze Facebookpagina. Alle reacties zijn welkom, maar we vragen je wel om je aan onze huisregels te houden.

- Plaats reacties die met het onderwerp te maken hebben
- Houd reacties respectvol naar elkaar en naar gemeentelijk personeel
- Bedreigen, beledigen, discrimineren, provoceren, oproepen tot geweld of illegale activiteiten is niet toegestaan
- Reclame is niet toegestaan

De gemeente neemt de vrijheid om niet passende reacties te verwijderen. In uitzonderlijke gevallen kan de gemeente Woensdrecht individuele gebruikers blokkeren.

Tip: Deel geen persoonsgegevens zoals een adres of burgerservicenummer in het openbaar. Indien je een persoonlijke vraag hebt aan de gemeente gebruik je het beste ons telefonische kanaal 14 0164 of de e-mail [email protected].

Foto’s

Op deze pagina gebruiken we gevarieerd beeldmateriaal en foto's die bij verschillende gelegenheden worden gemaakt. Als je bezwaar hebt tegen het gebruik van een of meerdere foto's uit het oogpunt van privacy, laat het dan direct weten via een mail aan [email protected] en dan verwijderen we de afbeelding(en).

Producten

Kijk voor onze producten en diensten op www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen



"Bezoek aan het gemeentehuis is momenteel ALLEEN OP AFSPRAAK mogelijk. Plan zelf eenvoudig uw bezoek via de website van de gemeente zoekwoord 'afspraak'."
Adres: Bezoekadres gemeentehuis: Huijbergseweg 3, 4631 GC Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 140164 (vanuit het buitenland belt u 0031-164-611111)
ln.thcerdsneow@etneemeg
Stad: Hoogerheide
Route: Bezoekadres gemeentehuis: Huijbergseweg 3
Postcode: 4631 GC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Dinsdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: gemeente woensdrecht rijbewijs, gemeente woensdrecht klachtenlijn, gemeente woensdrecht vergunningen, gemeente woensdrecht paspoort, gemeente woensdrecht bouwvergunningen, gemeente woensdrecht tuinafval, gemeente woensdrecht vacatures, organogram gemeente woensdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stages en Vacatures Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht Stages en Vacatures Main Support Base Vliegb... 2 km Geen mening ovee, alleen OM het terrein heen gewandeld. Dat is echt een aanrader. Hee...
Vacatures Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht Vacatures Main Support Base Vliegbasis Woens... 2 km Op deze pagina vind je de meest actuele vacatures, interviews, belevingen van werknem...
Recensies
Prima professioneel personeel, vriendelijk en goed bereikbaar.
Professionaliteit is ver te zoeken.
Onze dochter werd vandaag gehuldigd door de burgemeester en wethouder sport. Heel gezellig gepraat met een bakkie koffie met wat lekkers en samen op de foto. Heel bijzonder ,dank je wel voor deze leuke middag voor onze dochter samen met haar danspartner.
Heel goed ontvangen door vriendelijke mensen....
N fijne Burgemeester hebben wij..waar je normaal en goed mee kan praten
Ging goed snel aan de beurt, afspraak gemaakt via de website.
Klant vriendelijk Goed georganiseerd
Ben blij dat ik hier woon. Top gemeente.
Geweldige accommodatie.
Klantvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid