facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van de gemeente Vlaardingen. Op deze Facebookpagina vind je nieuws, artikelen, informatie en gemeentelijke campagnes.

Geschiedenis

Om de pagina voor iedereen leuk en interessant te houden, gelden deze spelregels:
1. De gemeente hecht veel waarde aan privacy. Plaats geen persoonlijke informatie, zoals telefoonnummers of e-mailadressen of namen van ambtenaren. Berichten met deze gegevens worden verwijderd.
2. Het is niet toegestaan om teksten met beledigingen of scheldwoorden te plaatsen. Ook deze berichten worden direct verwijderd.
3. Commerciële berichten of advertenties zijn niet toegestaan.
4. De gemeente heeft het recht om zonder verdere toelichting berichten te verwijderen die ongeschikt worden geacht. Ook als deze ogenschijnlijk aan de spelregels voldoen.
5. De gemeente neemt geen verantwoordelijkheid voor inhoud die door likers is gepubliceerd.

Mocht je berichten op deze Facebook pagina ontdekken die in strijd zijn met de spelregels of anderszins niet door de beugel kunnen, laat ons dat dan weten via een bericht aan www.facebook.com/gemeentevlaardingen of via www.vlaardingen.nl/contactformulier.

Servicenorm
De gemeente reageert binnen 1 werkdag op berichten en vragen.



"U kunt op het stadskantoor terecht op afspraak. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs. U kunt online een afspraak maken via onze website.Openingstijden:maandag van 08.00 - 19.00 uurdinsdag t/m vrijdag van 08.00 - 16.00 uurKomt u met de auto dan is parkeergarage Stadhuis, Dr. Sacharovplaats 3, om de hoek.Navigatieadres: Maassluissedijk 142-152, Vlaardingen"
Adres: Westnieuwland 6, 3131VX Vlaardingen
Telefoonnummer: (010) 248 4000
Stad: Vlaardingen
Route: Westnieuwland 6
Postcode: 3131VX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Vlaardingen rijbewijs, Gemeente Vlaardingen openingstijden, Gemeente Vlaardingen Buitenlijn, Gemeente Vlaardingen paspoort, Gemeente Vlaardingen inschrijven, Gemeente Vlaardingen verhuizen, Gemeente Vlaardingen :: Inloggen, Gemeente Vlaardingen contact
Recensies
Verschrikkelijk zeg, kom je daar met een probleem en de medewerker blijkt geen leuk mens te zijn. Begrijp niet wat je daar doet als je geen mensen mens bent. Er waren me sommige dingen ietwat onduidelijk en terwijl ze het uitlegt voel ik aan der energie en zie ik aan haar blik en houding dat ze het liefst opstaat en weg gaat. Ongeduldig onbeleefd onrespectvol alles wat met 'on' begint is van toepassing op deze mevrouw. Zo koud geen empathie etc. Ze zouden eigenlijk hun mensen moeten controleren op hoe ze gesprekken voeren met de burgers. Nou geloof me! Genoeg die een opfriscursus nodig hebben in het omgaan met je medemens. Jammer. Je blijft toch altijd rotte appels houden. Dat je ze maar niet te lang houdt, want het zorgt ervoor dat de rest ook rot.
Heb je een afspraak staan voor 12:00uur, zitten ze rond die tijd een beetje koffie en thee te drinken. Want het is natuurlijk lunchtijd. Wij werden pas om 12:20uur geholpen. Dan moet je niet zeggen dat er om 12uur een afspraak met jullie ingepland staat. Wij kwamen voor ondertrouw te ondertekenen, wordt dat gewoon bij een balie gedaan waar er ook paspoort en ID's worden afgegeven. Ik vind dat het wel in een speciaal leuk kamertje wordt gedaan. Het is niet niks om in ondertrouw te gaan.
Na meldingen gedaan te hebben via o.a. mail, blijkt de gemeente vlaardingen hier geen boodschap aan te hebben. Dagelijks rijden politie en handhaving meedere keren langs deze locatie. Waar gaat het om : Geen werkende straatverlichting bij een voetgangers oversteekplaats. Westlandseweg t.h.v. zwembad de kulk. Levensgevaarlijk om als voetganger in het donker over te steken. Update: Na drie weken nog steeds niet gemaakt. Beloofd rond 30 september. Blijkbaar hebben ze geen haast. Schande. Kan ik ook een halve ster geven of nog minder. Gemeente ga je schamen
Al 3x gebeld, zou teruggebeld worden 4 weken later nog niks gehoord
Zo veel poespas voor een foto op identiteitskaart.
Was heel snel aan de beurt en nog voor mijn officiële afspraak tijd stond ik weer buiten. Haha
Vlaardingen gaat zwaar achteruit. Indien mogelijk , inpakken en wegwezen. Woningaanbod is nihil, criminaliteit flink gestegen, leeg lopend winkelcentrum en vele wijken met slechte oude huizen voor de verhuur als je er voor in aanmerking komt. En gewoon te veel werk migranten. Nu na een jaar weg te zijn en wij in het bruisende hoogvliet wonen en hier geen witte kentekens te zien zijn doen ze er in Vlaardingen nog ff een schepje bovenop met een Ukrainedorp. Succes en sterkte aan de Vlaardingers die er in de buurt wonen. Zijn genoeg gezinnen uit elkaar getrokken of wonen op kamers omdat er huizen te kort zijn. Voor Midden segment is er niks. Sociale huurwoningen zijn er ook niet. Vlaardingen helpt wel weer,maar het eigenvolk is totaal niet belangrijk.
Je wordt er zeer goed geholpen moet alleen vragen even allemaal open boek zijn tegen over elkaar ze willen je helpen soms is moeilijk woorden belang te maken ben zeer goed geholpen soms is ook anders ligt wel aan 2 partijen moet er samen uitkomen en comprimeren erbij beide kanten elkaar helpen oplossing zoeken alternatief
Slecht bereikbaar voor vragen. Na doorschakelen krijgen we zonder uitzondering te horen dat er geen persoon van de benodigde afdeling kan worden bereikt. Zo hebben we verspreid over drie weken zeker 10 keer gebeld en nog nooit iemand aan de lijn gekregen van de afdeling die we zochten. Dat maakt het heel moeilijk dingen te regelen met de gemeente.
Als je de handhaving of wijkagent nodig hebt kan je ze niet bereiken. Maar o wee als je iets verkeerds doet dan staan ze voor je neus. Nergens een nummer of whatsapp
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gemeente Vlaardingen.

Vlaardingen publieke organisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Westnieuwland 6 vlaardingen stadhuis kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gemeente Vlaardingen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gemeente Vlaardingen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gemeente Vlaardingen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadhuis Vlaardingen Stadhuis Vlaardingen 60 meter Er schijnt niet veel interesse te zijn in historische zaken in Vlaardingen. Van het, ...
Politie Vlaardingen Politie Vlaardingen 660 meter Netjes verbouwd
Brandweer Vlaardingen Brandweer Vlaardingen 1 km Gelukkig nog nooit nodig gehad, wel fijn dat ze er zijn!
Staatsbosbeheer Hof van Delfland Staatsbosbeheer Hof van Delfland 3 km Welkom bij Staatsbosbeheer Hof van Delfland. Op deze pagina wordt je op de hoogte geh...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid