facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van de gemeente Valkenswaard. Leer elkaar beter kennen en blijf op de hoogte van de activiteiten in Valkenswaard.

Geschiedenis

Valkenswaard, bourgondische gemeente in De Kempen, op steenworp afstand van de Belgische grens. De gemeente bestaat uit de kernen Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft. Hier, omringd door unieke natuurgebieden als De Malpie, de Grote Heide en het Leenderbos, leven zo'n 31.000 inwoners op 57 km2 met elkaar. Tevens is Valkenswaard onderdeel van stedelijke netwerken én van de slimste toptechnologieregio ter wereld, Brainport. In Valkenswaard staat 'quality of life' centraal, voor zowel inwoners als bedrijven.

Adres: De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard
Telefoonnummer: 040-2083444
Stad: Valkenswaard
Route: De Hofnar 15
Postcode: 5554 DA


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Gemeente Valkenswaard klacht, Gemeente Valkenswaard openingstijden, Stadhuis Valkenswaard, Meedoenbijdrage Valkenswaard, Gemeente Valkenswaard energietoeslag, Gemeente Valkenswaard Rijbewijs, Inloggen gemeente Valkenswaard, Klantcontactcentrum gemeente Valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Politie Valkenswaard Politie Valkenswaard 348 meter Houden zichzelf niet aan de regels!
Recensies
Dagje naar Valkenswaard voor de markt! Gezellig met veel vis en kaas kraampjes. Uiteraard wat vis gegeten. Dorp in gewandeld. Veel leegstand is opvallend. Toch een leuk dorp met ook oliebollen. Als je in de Kempervennen bent is dit een dag waard. Op het plein leuke terrasjes om te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid