facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Maashorst

Gemeente Maashorst
Adres: Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 281 911
Staat: Noord-Brabant
District: Uden
Stad: Uden
Route: Markt
Huisnummer: 145
Postcode: 5401 EJ


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–20:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Al hoewel het niet altijd makkelijk is om digitaal zaken te regelen m.b.t. aanvragen enz. Wat best wel vervelend is.nnMoet ik zeggen dat je altijd vriendelijk geholpen en te woord wordt gestaan. Vandaag was het erg druk aan de receptie van het gemeentehuis in Uden, des al niet te min, met een beetje geduld en begrip, heb ik toch de goede antwoorden gevonden en daar ben ik erg blij mee.nnIn mijn geval check, check en dubbel check. Dames wederom bedankt. Live contact is dan toch net iets makelijker dan aan de telefoon of via internet.
Warm stil rook naar koffie. Medewerker zat te eten achter de balie. En in de praat ruimte. Waar waardeloze stoelen. In de wacht ruimte. Waar goed stoel. Dat ze dat niet hebben door gepakt. Alles het zelfde. Dat vind ik dan. En ja er waar ook een wc ruimte.
Bij gemeente huis in uden was vriendelijk rustige personeel en deed me goed helpen met me dingen die ik moest doen en vragen voor me dingen die ik niet snapte en bleef rustige en vriendelijk bedankt !!! Geweldig!!
Jammer dat na het dictee de afterparty al om half 11 stopte, misschien iets om volgend jaar te veranderen.
Geweldig geholpen door de receptie medewerkers .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid