facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Huizen Haven van 't Gooi

Gemeente Huizen Haven van 't Gooi

Info

De officiële Facebookpagina van de gemeente Huizen. Kijk voor de actuele openingstijden op www.huizen.nl/openingstijden



"Gemeentehaven Huizen met 400 vaste ligplaatsen en 50 ligplaatsen voor passanten."
Adres: Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen
Telefoonnummer: 035 5281911
Stad: Huizen
Route: Graaf Wichman 10
Postcode: 1276 KB



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Huizen, Aanloophaven Huizen, Jachthaven Huizen tarieven, Havenmeester Huizen, Ligplaats Huizen, Gemeente Huizen telefoon, Jachthaven Huizen tanken, Gemeente Huizen contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Huizen Brandweer Huizen 154 meter
Vrijwilligerscentrale Huizen Vrijwilligerscentrale Huizen 165 meter Voor mensen die ergens een handje willen helpen, voor organisaties die vrijwilligers ...
Recensies
Rustige haven, pal naast Coronel Carting. Weinig faciliteiten, 1x wc en hele kleine douche. Wel schoon.
Prima haventje, heel rustig en genoeg eetgelegenheden in de buurt.
Saai stuk haven waar de passanten mogen liggen met de boot, niet gezellig, hoge kade om op te stappen, waardeloze sanitair gelegenheden, eind lopen als snachts naar de wc moet, niet veilig, beetje afgelegen, wil je je smorgens douchen, staan ze deze schoo te maken voor 9uur, trouwens 1 wc en 1 douche voor de mannen en vrouwen. Moesten van de havenmeester de boot in een heel krap plekje leggen, erg moeilijk om de andere boten voor en achter niet te raken. Terwijl er nog plekken genoeg waren, wilde deze bewaren voor als er nog laat mensen met de boot zouden komen en wat denk je, deze plekken bleven leeg savonds. Zij voornemens om hier niet terug te komen. Muiden, Volendam, Spakenburg veel beter, gezelliger en betere voorzieningen.
Altijd leuk om naar toe te gaan. Parkeren en terrasje pakken volop aanwezig. diverse restaurants Geregeld wat de doen, zoals het Oldtmer Festival en of een braderie.
Prima plek om te liggen met de boot. Restaurantje naast de steiger en de Lidl vlakbij. Haven heeft veel voorzieningen incl. Wasmachine en droger. Let op: de boot moet met de neus in de vaarrichting van de uitgang van de haven aangelegd worden ivm veiligheid.
Mooie haven, mooie locatie, mooie plek om te vissen. Daar aan het vissen met vergunning en visplanner geeft aan dat ik hier mag vissen, komt de havenmeester die aangeeft dat ik hier niet mag vissen. Laat de beste man zien dat het mag geeft hij aan niet in discussie te gaan en dit niet vriendelijk. Blijf hier stug vissen maar door die stalinistische dictator geef ik 1 ster.
Fijne haven met aardige havenmeester en veel restaurants dichtbij
Leuke locatie! Lekker bakkie halen bij de jongens Coronel. Natuurlijk de zalige uitsmijters van het Cafe aan de haven.
Fijn dat we hier het cassettetoilet van onze buscamper kunnen legen. Wij gebruiken geen chemicaliën dus liever hier dan thuis.
Zeer gezellige en mooie plek. Het uitzicht is echt geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid