facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeente Best

Gemeente Best
Adres: Dorpsplein 2, 5683 GA Best, Nederland
Telefoonnummer: 14 0499
Staat: Noord-Brabant
District: Best
Stad: Best
Route: Dorpsplein
Huisnummer: 2
Postcode: 5683 GA


Openingstijden

maandag: 08:30–19:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
3 kliko’s gebruiken vind ik wel een beetje onnodig, vergeleken met andere woonplaatsen waar het maar 1 kliko is. Maar 4 sterren omdat het een lekker rustige dorpje is met geen hangjongeren, en 1 ster minder vanwege de 3 kliko’s.
Vandaag naar de gemeente geweest voor een nieuw rijbewijs.nDoor omstandigheden was men een uur te vroeg maar er was niemand aan de balie bij de rijbewijzen/paspoorten.nOok zat er niemand te wachten maar het antwoord op een verzoek om nu te worden geholpen en niet een uur wachten ging niet want het was heeeel druk !!! Er was niemand te bekennen maar toch was het heeel druk.nOf we daar dan maar een uur wilden wachten ondanks het ging om vrouwen die op leeftijd zijn. Dat is dan de service van de gemeente die er is voor de bewoners.
ik woon nazarethplein ik kan geeen afval kalender zien omdat er bij mijn geen papier opgehaald word? waar moet ik het dan kwijt
Onprofessionele mensen. Ze kunnen je niet eens de volledige lijst met vereiste documenten geven. Ze maken altijd fouten en ze kunnen niet eens een eenvoudige klus klaren. Ze kunnen geen oplossingen vinden voor eenvoudige problemen die door hen worden veroorzaakt!
Woon hier nu 30 jaar. Goede gemeente om te wonen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid