facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeenschapshuis De Kuip

Gemeenschapshuis De Kuip

Info

Het activiteitencentrum van en voor Colmschate. Sporten, vergaderen, musiceren, exposeren en vele andere activiteiten mogelijk.

Geschiedenis

De Kuip is al jarenlang een veelzijdige accomodatie. Gebouwd in 1971 en grondig gerenoveerd in 1998. Vele mensen maken wekelijks hun gang naar De Kuip.

Adres: Bloemendalsweg 1b, 7429 AL Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570651410
Stad: Colmschate
Route: Bloemendalsweg 1b
Postcode: 7429 AL


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Kuip Colmschate kermis, De Kuip geplande evenementen, Yoga De Kuip Deventer, De Kuip Deventer bloedprikken, Buurthuis Deventer huren, Sporten Colmschate, De Kuip verloskundige, Kleedjesmarkt De Kuip Deventer
Recensies
De kuip kan ik niet beoordelen. Wel starten daar regelmatig heteluchtballonnen op, van het veldje ernaast. Deze keer mocht ik mee.
De kermis is weer begonnen
Gestemd aldaar.
In juli een 40ste verjaardag mogen verzorgen. En hierbij was de locatie zeer behulpzaam en erg gastvrij. Tot een volgende keer.
Fijne ruimte, fijn contact met de gastvrouw / beheerder en mooie groene omgeving.
Gezellige locatie
Fijne gastvrouw
Hele lieve mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid