facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeenschapshuis De Bantuin

Gemeenschapshuis De Bantuin

Info

Gemeenschapshuis in 't Ven in Venlo. Ook geschikt voor vergaderingen, presentaties, toneelvoorstellingen, beurzen, conferenties en feesten.



"Gemeenschapshuis 'De Bantuin' is gelegen in buurtgemeenschap 't Ven in Venlo. De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops.Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, lezing, cursus of vergadering belangrijk zijn.Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang."
Adres: Pastoor Kierkelsplein 20, 5916 SW Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3515413
Stad: Venlo
Route: Pastoor Kierkelsplein 20
Postcode: 5916 SW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ald Weishoès Ald Weishoès 2 km Gisteren met onze kookclub een oergezellige avond gehad. Sef had voor onze club een l...
Recensies
Leuke locatie voor voor toneel. Alleen heb ik altijd een "dik hoofd" voor mij...wellicht de stoelen in vierkant zetten...
Een hele mooie locatie voor Ut Ven. Echter tijdens de toneelvoorstelling werd het bloedheet in de volle zaal. Dat was minder.
Vond het er wel gezellig uit zien alleen niet echt iets voor mij
Mijn scootmobiel mag niet mee naar binnen. Mag wél drijfnat regenen! Geen overkapping buiten. De toiletten zijn voor kleine kinderen en niet geschikt voor ouderen.
Met vrienden leuk biljarten in een fijne sfeer met op de achtergrond nostalgische jaren 50/60 muziek. Gewéldig.
Een oud gebleven gemeenschap huis. Niet echt uitnodigend maar vervuld gewoon zij maatschappelijke functie
Altijd leuk geschaakt hier met Venlo en geweldig personeel.
Leuk gebiljart
Top voor een vergadering prima plek
Ruime parkeerplaats. Gemakkelijk te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid